Случајна ерекција ... што тогаш?

• Креатор на темата Креатор на темата SWEDEN
  • Време на започнување Време на започнување
случајна ерекција муда орлови ништо страшно посебно летно време на плажа или пролетно коа ќе се затопли времето коа ќе почнат девојките да облекуваат полесна облека значи маички со цицките извадени надвор, а до тогаш си навикнал да ги гледаш со шал е тогаш се случуваат вакви работи морам да признаам:vozbud:

Па машко е .. шо требе да направе кога ќе виде ТОП женска .. да фане пато накај дома.., У ВЦто да се затворе и :drk:.. природа :kesa::back::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Под „случајна“ ерекција ја признавам само онаа утринската, која што физиолошки е објаснето дека се јавува кога мажот се буди наутро. Апсолутно секоја друга е намерна и се јавува бидејќи мажот се попалил, во поголем или помал степен.

И што тогаш? Тоа само е знак дека ви се :sekss: . Ако сте махер, најдобро би било со личноста која ви го предизвикала тоа да :hump: или, во вонредни околности, :pusk:. А ако нема таква можност, :salut: во WC или во друга просторија и :drk: .

сеа ерекција си е ерекција случајна намерна еби му мајката ја да сум женско ко комплимент ќе го сфатам:wink:

Леле!
:pos:

Глеам насловот на темата и се смеам, хм кај мене ова се десило мал број на пати(три) али резилот беше(вредеше) за триесет. Едниот пат беше на кафе, другиот на час, третиот на сред бакнување. Резил. :)

Си ја истуркал кутрата чупа дури си се бакнувал... аутоматик пушавеј систем активејтет :pos:

Леле!
:pos:

Глеам насловот на темата и се смеам, хм кај мене ова се десило мал број на пати(три) али резилот беше(вредеше) за триесет. Едниот пат беше на кафе, другиот на час, третиот на сред бакнување. Резил. :)

Си требал бакнежот да го преместиш од горе, да ја симнеш надоле и волкот и другар му на волкот сите мерактисани...

Си требал бакнежот да го преместиш од горе, да ја симнеш надоле и волкот и другар му на волкот сите мерактисани...
Не беше чиста пистата за полетување. (јавно место) :)

едит, бре цел форум се префрлил тука. Немојте вака, ќе му ја зеам популарноста на Паркети. едит2Тамара шо го чита сеа ова знај за шо велам(едит3: за муабетот со паркети, да не се разбереме погрешно):).

Темава е закон и ред, шала на страна тоа "случајна" ерекција ми се има десено едно сто пути и е прилично незгодно посебно кога нема каде да го скриеш шаторот- пример плажа, али сполај му на горниот се надевам ќе ми се дешава и натаму зашто ако не се дешава дури тогаш ќе биде страшно, ќе сакаш да го криеш ама нема да има кампер под шаторот расположен за станување.
Така да девојки бидете среќни ако на дечкото му се дига на вас, наверојатно имате на што да се дига шаторот.:helou:

Лол.. не памтам да ми се случувало тоа често.. се сеќавам еднаш во училиште додека бев на час.. незнам што ми стана хахаха:pos: :pos:

Али чудна работа мене секад на физика коа седам ми се дига! Ај да кажеш професорката некоја јебозовна али таа е гроб жив седам до една бубалица одвратна али се знае петок и среда чим седнам на столот стојко цел час неможам да го спуштам чудна работа у пм:toe::toe::toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom