Слободан Угриновски - југоносталгичарот

• Креатор на темата Креатор на темата taramtaram
  • Време на започнување Време на започнување
Ги фатив и јас СМС пораките, така си беше :)

Најмизерното е што Миленко даваше сериозни одговори :)

За прашањето дали бил фараон, миленко вика: Па...може да се каже... :) :)

ејјј си ибале мат.. хехе мене па нај сеир ми се пораките што ги презентира Миленко на почетокот на емисиите,оние кои му ласкаат демек.. Убедливо најдобриот водител пфхахахх а Миленко се топи ко путер .. и знаејќи го ..ништо чудно и сам да си праќа џоа мејлови со поддршка :tv:

КАНАЛ 5 СЕ СИТЕ ЕДЕН ДО ЕДЕН ХАОС ,ПО ХАРДКОР ГЛУПАВИ ЕМИСИИ ЗДРАВЈЕ!
Почнувајќи со онаа од сабајле со актеркана..Силвија мислам беше и куварот хахха Дали некој ја фатил емисијата кога и беа гости КОМИТИТЕ? хахха И се разбира завршувајќи со вечерните „вести“ :tv:

Ха ха ха...се отепав од смеа сношти...кога и да го начекам на тв тој умоболниот кловн ( Угриноски де ) го гледам и се кинам од смеење...како само свршуваше од радост кога Миленко му ги пушташе "песме наше младости" ( Од Вардара па до Триглава,Друже Тито ми ти се кунемо итн)...а па кога на крај му ја пушти химната на бившата ни држава ми се чини дека ќе се расплачеше од радост...тешка психа е чоекот ( ненормален со тапија )...а кога типот рече нешто во смисла дека за 6-7 години ќе дошле на власт (титивите леви сили ) , се помочав од смеа...проблемот не е до Угриноски ( типот е медицински случај и до негде е за жалење ), па ни до Миленко ( мислам дека го викна во емисија за да се дупчи со него )...проблемот беше во СМС-ите шо ги праќаа гледачите ( преку 80% од нив беа тешки југоносталгичари )...жално е што сеуште има толку многу луѓе кои сеуште плачат по таа Југославија

Типот е или умоболен или има чувство за правење пари. Трета могуќност нема:)
Реално, прави пари. Од каде иначе син му (Угро) е газда со две сендвичари? Од каде постерите со Тито кои ги лепат повремено кај мене во маало па морам да кршам нокти кинејќи ги?

Ане...биди сигурна дека типот е тешко умствено болен...а тоа за парите не е толку проблем...ко шо реков и во предходниот пост сеуште има луѓе во државава кои се тешки ју носталгичари и не штедат средства за да шират таква пропаганда...а можеби и е поврзан ( Угриноски ) со некоја странска тајна служба ( на север од нас ) па тие го финансираат :)

Се тоа треба да се уапси и казни со задолжителна физичка работа во корист на општеството.

Се тоа треба да се уапси и казни со задолжителна физичка работа во корист на општеството.
Грев е да ги уапсиш . Болест е тоа не се тие криви . Можат да ги сместат во некоја специјална установа да се лечат . Од тие Србомани и југоносталгичари преку к*р ми е . А секаде има такви . Пред некој ден во време читав дека и во Хрватска после изборите се собрале од некоја југоносталгичарска партија и пееле југословенски песни . И + се се тоа пензионери ќе ги попратиме уште малку

Но во раководствените води, од Београда самошто допливале и некои југословенски ајкули. По наредба на Тито итно се барале македонски борбени сили, за да служат както барутен одстрел во првите борбени редови на Сремскиот фронт.Македонските партизани биле бутани во вагони со едина пушка во рака, лажени оти одат да се борат за слободата на Солун, и за обединувањето на својата Македонија;

И мене ми имаат зборувано преживеани борци од Сремскиот фронт како воделе невозможна борба и биле користени како "топовско месо" заедно со уште некои Црногорски партизани. Се што Тито направил за нас.:zid:

neznam dali e poglup DARKO PANCEV ili ovaj idiot.Najpromaseniot transfer vo istoriata na italija sega ni prodava pamet... se fali deka koga imal mobilen nie sme misdlele deka zbora sam....

ќе се надоврзам на заебанциите од к-15 шо му ги правеа на поранешниот министер за внатрешни чокревски,а тоа важи за угро сениор..
‘па то све треба да се апси бре‘

neznam dali e poglup DARKO PANCEV ili ovaj idiot.Najpromaseniot transfer vo istoriata na italija sega ni prodava pamet... se fali deka koga imal mobilen nie sme misdlele deka zbora sam....
ај бе доста за Панчев аман вејќе...му љубоморите оти жена му вади онака чисти алишта..признајте ај..(златна копачка по гла го удрила)..:wink:

ај бе доста за Панчев аман вејќе...му љубоморите оти жена му вади онака чисти алишта..признајте ај..(златна копачка по гла го удрила)..:wink:
Citiram Ednooki: Zlatna kopacka so IQ na kopacka:pos2:(off topic)

Слободан Угриновски и лично го знам. Умоболен е навистина. Како само се однесува кон своите вработени. Како најголем кретен. Ги плаќа минимално а им се дере и за најмала грешка. А здружението си го користи за свои бизнис цели. На јадните луѓе членови на тоа здружение им собира чланарина, а после им дели некој ефтини постери, ги собира на јадење во неговите кафани и слично. Но кога подобро ќе размислам ако некој е член на тоа здружение и го заслужува сето тоа.

Сето тоа и угро и тие што го поддржуваја во пораките се предходници на сдс-то или сдс-то е следбеник на тие или....уствари како бесе?
Кога беја тие а власт велеја “влада са оваквим народом не мора да брине о своју будучност“.
Она спајѓаше во хумуристична емисија????Ха ха ха,само АНАЛ 5 можи да направи онаква емисија.:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom