fr0zen
Kirigaya Kazuto
- Член од
- 26 септември 2011
- Мислења
- 1.348
- Поени од реакции
- 503
Мамли травелкаде море?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мамли травелкаде море?
Друже имам уште многу да кажам, многу реченици од кои гледам да ги избегнам секаде во јавноста....Токму сега го кажа тоа што го мислеше и ете за чудо нема да бидеш казнет.
Мамли травел, Само си се поздравија со шоферот и излегоа надвор. И да имаа месечна карта ќе ја извадеа пред шоферот, исто така и јас ќе видов, но тој не се случи. Релација Скопје-Куманово и обратно.
како може да ги памти кога беа едно 10-ет души ? Инаку да му спомнав зошто НЕ плаќаат карта што мислиш што ќе направеше шоферот ? Или пак албанците ( патниците ) ?1. Приватна фирма
2. патниците ги заборавија книшките дома а шоферот ги памти своите редовни патници
3. роднини на шоферот
4. шоферот е националист и прави што сака....
како може да ги памти кога беа едно 10-ет души ? Инаку да му спомнав зошто НЕ плаќаат карта што мислиш што ќе направеше шоферот ? Или пак албанците ( патниците ) ?
Што збориш бе ?Слобода е шоферот во приватна фирма да дава билет за кого сака без пари...
Што збориш бе ?
Инаку, не ми одговори на прашањето. Што ќе (ми) се случеше ако му спомнав на шоферот за неплаќањето ?