Сликички од фудбалери

• Креатор на темата Креатор на темата Jakov
  • Време на започнување Време на започнување
добро бе како можи само од некој чкљ земји да се паѓаат во паектчињаата..порано подобро му беше со она двајца на едно сличе ама ајде дискриминација било жими..... хондурас и нов зеланд ги пополнав:kesa:..

јас па баш сакам Хондурас, Нов Зеланд, Северна Кореа и Алжир да ги пополнам а никако да ми паднат. интересни ми се затоа што малку ги знам. а овие другиве веќе видени ми се...

1.000 evra za kolekciju iz ‘82
Ispred „Moskve“ se vrzmaju i preprodavci starih albuma sa sličicama. Jedan od njih nam je ponudio album iz 1982. sa Mondijala u Španiji za „povoljnu cenu“ od 1.000 evra!!!

Еве ја наградата шо ја бараат некои..овие албуми вредат.

Туку:
Aktuelni „Afrika 2010“, kompletno popunjen, prodaje se za 8.000 dinara.

Има кај нас вака?

јас па баш сакам Хондурас, Нов Зеланд, Северна Кореа и Алжир да ги пополнам а никако да ми паднат. интересни ми се затоа што малку ги знам. а овие другиве веќе видени ми се...

Во првото пакетче што го отворив тројца од Нов Зеланд :nesvest:

Иам околу 70 до сеа, од сите репрезентации ми се паднаа, само од Гејлада празна страницата :pos:

давам 6 грчки сликички (ви плаќам 200 ден само земете ги :))
грциве австралијанциве и шпанциве за 1 недела ќе ги соберам :)

кај мене србите се паѓаат во секое пакетче. пола тим го иам, а од другите репрезентации одвај по 4-5, од некои само по една

Абе таман ги откажав тоа албумите од собирање ќе ме натерате овој да почнам да го собирам:)
Колку пари е албумов???

Абе таман ги откажав тоа албумите од собирање ќе ме натерате овој да почнам да го собирам:)
Колку пари е албумов???

еххх, да можеше така лесно да се откажат :pos2:

Колку пари е албумов???
70 ден:smir:
леле грчиштава :bambam: во секое паковче по 2

panini-mike-werner-10318406-hoch,templateId=renderScaled,property=Bild,height=349.jpg

koj saban ejjjjj
:pos2::pos2::pos2::pos2:

давам 6 грчки сликички (ви плаќам 200 ден само земете ги :))
грциве австралијанциве и шпанциве за 1 недела ќе ги соберам :)

јас имам двајца ако сакаш пикадо ќе играме на плоштат. Голем бизнис ќе биди:baeh:

Секаде е 70, а јас од Тинекс за 50 го купив. :toe:

си земал погрешен албум со глупи карикатури :) ние го собираме албумот на Панини! Кај мене во Тинекс уште го нема Панини, рекоа ќе го донесат денес или утре!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom