Слаткаристика ,концерт на 13-ти февруари - Метрополис Арена

• Креатор на темата Креатор на темата simoncence
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе си купам карта за горе и ќе ги мочам сите шо ќе бидат у публика. И така сакаат кога паткаров ги понижуе, па ваљда ќе сакаат и јас да ги облеам со мојата урина.

Кое размислување.. О ти паметниот ќе не просветлиш нас глупавите со твојата урина. :cuc:
Oh, wait. Нема да ти стаса за сите присутни. :back:

ne propustammm ke idemee cela ekipa pozzzzzz ako ima nekoj golem dukser da mii pozajmi da bidam poraperski oble4en pozzzzzzzzz

zz najzakonn ke bide ;) ;) pozzz do site

Секако дека нема да идам.

Кое размислување.. О ти паметниот ќе не просветлиш нас глупавите со твојата урина. :cuc:
Oh, wait. Нема да ти стаса за сите присутни. :back:

^^
Да сум таму, знам кого би циљал >.>

Добро бе озбилно неможам да ве сватам ама баш ич.. Ја еве премногу мрзам рап, а највише на свет слаткари и компанија македонско срање.. Али што кој к*р ви е што се глупирате по темиве еб*те диклињата.. Те праша тебе некој дали ти се иде или не? Ако не го поштуеш немора да кењаш врз тема, и не се работи само за оваа него за ред други.. Сите форуми се испорасипаа последниве година дена од глупи дечишта шо седат по дома и на ниедна журка не биле, а кењаат по форуми ко демек они организатори да се ова она..

Ох, златен тој на мајка...
Ми се повраќа од манги шо се избацуваат на форум со малограѓански став дека "Ако не ти се свиѓа, немора да пишуваш" или "Ако не идеш, незбори"
Златен, "Форум за Дискусии" ок?
Ако не ми се свиѓа, го критикувам негативно, ако ми се свиѓа, го критикувам позитивно.
Темава не е rocket science, и Секако дека нема да се развива некаква генијална дискусија. Темата е мацање кур у кисело млеко, дал ќе идеш и зошто, дал нема да идеш и зошто.
Ако не приметуваш, тоа шо го прават сите на темава, го напраи и ти, sory to burst ur bubble, али не откри топла вода.

Како се приближува денот, овај ноќта се повеќе хејт.
Чил пипл.

oд блиски извори дознаваме дека било прекрасно !!!
Ја сејс : Као беше на слаткар ?
- ღღ Ивii...('.')Ōђђ Sђês ả Ḑīṿảả! says:
prekrasnoo

Najubavoo...(L)(L)(L)
Еден од топиците.:toe:

Lelelej kakov pomin na SLATKARISTIKA! ..aaa najjako bese .....Sakam pak :):)

Natasa V. UUUUUF SlaTkaRisTikaAaAaaaaa....... ♥ ♥ ♥ najubavOo si pominavme ...jaKoooo

Kristina г. Слаткаристикаааа...убавоооНААААЈ...:))))Тооопп помииин :))) Едноставнооо ГО САКАМ денов што помина...ТОТАЛНО ЦЕЕЕЛ ГО САКАМ ! :D

Lile М. Top Top Najtooooppp :)) ♥

oВа се првичните реакции ... чекаме уште 3-400 души да се пофалат..

Од шмекерска гледна точка на концерот вриело од дундиња. :)
Вулгарен или културен. Глуп или паметен. Дечкото си има шмек :)
Нека му се множат концертите :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom