Слаткар(истика)

Знае ли некој кога ќе испадне новиот спот на Слаткар за песната FM. Кога се очекува да го пуштат на YouTube?

Спотот за ФМ уште немал промоција за да биде пуштен во етер. Уште се едитира кај мој близок пријател :smir: Можам да кажам само дека од она што видов спотот е оригинален :) Доста интересен и не би требало да биде цензуриран.
Снимањето на спотот беше прикажано на Jungle TV. Слаткар беше доста интересен додека траеше сето тоа, ги забавуваше присутните и мислам дека сите поминале одлично по нивните изјави.
Одвај чекам да го видам како ќе изгледа :vozbud:

неофицијална информација добиена од негов братучед...од прва рука - Слаткар у затвор...само толку имам да кажам... примете ја информацијава со резерва

неофицијална информација добиена од негов братучед...од прва рука - Слаткар у затвор...само толку имам да кажам... примете ја информацијава со резерва

Може и да е дезинформација. Како и да е, следен што ќе пише под мене со 2-3 збора од типот "така му требаше", "си заслужи" и слично, автоматски без опомена ќе попие бан.

Срциња мои :back:

:pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Што не ќе чуеш ејјј !! ..Или подобро кажано, што не уште ќе измислите :tapp:
Слаткар вчера до доцна вечерта снимаше спот со Токсикологија за нумерата Чекераукц. Сега веројатно е дома и си пие кафе или спие :) Баш сте бистри, најдовте прав миг за измислување лаги.
И така викате, а ?... Во затвор :pos2:
:kill:

...бодам очи работава :бодам_очи:

По твоите последни 2 поста Стреет Данце, заклучив дека си близок/блиска со слаткар, токсикологија, монтажер на спотови и јбг натаму, па зошто мој/а мил/а не го прашаш за инцидентот во кавадарци :vozbud:

^Така бе кажи им, гедалајф. Они тебе за Слаткар ќе ти кажуеле, peh-leez.:tapp:

Спотот за ФМ уште немал промоција за да биде пуштен во етер. Уште се едитира кај мој близок пријател :smir: Можам да кажам само дека од она што видов спотот е оригинален :) Доста интересен и не би требало да биде цензуриран.
Снимањето на спотот беше прикажано на Jungle TV. Слаткар беше доста интересен додека траеше сето тоа, ги забавуваше присутните и мислам дека сите поминале одлично по нивните изјави.
Одвај чекам да го видам како ќе изгледа :vozbud:
Може ли да се најде тоа снимањето на спотот на друго место? Да ми пратиш ако можеш или да ми кажеш нешо повеќе инфо на пп/мсн Или whatever

По твоите последни 2 поста Стреет Данце, заклучив дека си близок/блиска со слаткар, токсикологија, монтажер на спотови и јбг натаму, па зошто мој/а мил/а не го прашаш за инцидентот во кавадарци :vozbud:

Леле браво за заклучоков :tapp:
Не сум тука за да си праиш муабет со мене лично, за промена ќе разјасниме приватно, да не одам оф-топик.

Инаку Ајк, клипче од снимањето и нема баш..едино чекајте го пак би требало да го дадат на Џангл, бидејќи репризираат обично :smir:

Браво за тракава, ме потсети на времето кога почнав да ја слушам Единствена. Ова ми беше втора омилена песна од Рап Тврдина.
Туку ме потсети и со изгледот.. велиш колкацки се :) Кога го гледам Слаткар со подолга коса, веднаш ми текнува на роденденската журка на Ронин (од Легијата), гледав фотки... Сите рапери на куп..пијачка и дружба.. Тонио Сан, Ронин, Пеше, Слаткар, Скит..
Цврсто стојам на тоа дека нема непријателски односи меѓу нив, туку само конкуренција (што е и нормално) :wink:

:здраво:

Цврсто стојам на тоа дека нема непријателски односи меѓу нив, туку само конкуренција (што е и нормално) :wink:

Нема ни конкуренција, сите си фураат свој филм за своја публика. Слушателите т.е. публиката е таа што отвара расправии и јаде гомна за останатите артисти.

Слаткар со два нови концерти,Штип и Струмица:vozbud:

n132114062707_9622.jpg

А зашто го нема во Скопје ? Само по помаливе градови се шлае :toe:

А зашто го нема во Скопје ? Само по помаливе градови се шлае :toe:

Ама прашање поставуваш и ти..
Кој е соодветен овде да ти каже, плус, нели рекоа, прво помалите, после ќе биде најголемиот концерт во Скопје, нели така рекоа :)

Патем, го напуни амфитеатарот во Охрид, ги пуни сите дискотеки и клубови низ другите градови, а се ми се чини дека ќе го напуни и културниот дом во Струмица, што не е баш мал.

А и 150 и 200ден. не се малку. Се думам дали ќе одам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom