Слаткар(истика)

Викендов во Селект, како што разбрав од Јоцката а.к.а ЕnergieNo.1

Така ми кажа дете шо работе тама ама нема да бил :toe:

Ке почекаме .. ваљда тај месец кее.

а ти chicken chicken Над мене ...научи се да ставаш клипове.

Некои фотки од спотот

http://mmm.com.mk/WBStorage/Articles/89D4070C18C4A24494D0FFCBDD31BC01.jpg
89D4070C18C4A24494D0FFCBDD31BC01.jpg

FC7DF9D29D806743A65A41FA8D53825C.jpg

637C7DAAFB6F25418C7D12EF089FA9A7.jpg

Ако не слушаш хип хоп, нема што да мешаш баби жаби овде и да правиш глупави и неосновани споредби. Различни поими се хип хоп и рап. А за болдов да те прашам нешто. Нема комерцијални рокери???
IMA IMA--ja nezna da pram razlika megu rap i hip hop,,,,a pa so oti ima= toa doaga kao refresh od ovie sto non-stop catat vrtat nekoi tekstovi.,,.,bucket.....chicken dance

Така ми кажа дете шо работе тама ама нема да бил :toe:

Ке почекаме .. ваљда тај месец кее.

а ти chicken chicken Над мене ...научи се да ставаш клипове.
abe.,.,...,zs be vaka,.,mi izbrisavte komentarite..,.,.,.,zaedno so slikata,.,???so ne vi se sviga neso????ne sum tuka da go galam slatkar tuku da napisam toa so go mislam.,.,KAJ OTIDE SLIKATA SO TEKSTOT KAZUVAJ?

abe.,.,...,zs be vaka,.,mi izbrisavte komentarite..,.,.,.,zaedno so slikata,.,???so ne vi se sviga neso????ne sum tuka da go galam slatkar tuku da napisam toa so go mislam.,.,KAJ OTIDE SLIKATA SO TEKSTOT KAZUVAJ?

У неповрат, жали се кај управа.

ABE PA DA TI KAZAM NESO JA SEA,,,,NE SUM PICE NE SE ZALAM ALI,,,SO NAVREDLIV DA NE BESE TEKSTOT SLUCAJNO???ME INTERESIRA....ILI MISLATA BESE DOBRA PA JA IZBRISA---ne ti idese u prilog izglea a?

Многу го потиш ќерата.

Единствено што ми оди во прилог е да нема такви ко тебе.
Ако нешто воопшто пишуваш, треба да биде соодветно со темата, а не да ми ставаш слики, видеа и глупости ми пишуваш, кои воедно со големи и мали букви ко неписмен. Олади малку ок?

Подзабришав троа офтопик. Во иднина со усул и без аздис.
Ви благодарам на вниманието.

значи не е возможен овој џеј џеј... OG вистински MC... жими левово јајце...омг па шо е ова бе..леле како ке се смеам...ако е неке ШИТ ко шо очекуем...:toe:коа нема шо да праи сеа ке се глупира на ТВ...па сепак најголемите кретени привлекуваат најмногу внимание...боки 13, зоки фаци, фифи и такодаље...:jaj:

Добро, што се случи со преубавите текстови на Врчак како ,,Манастирски сон,, и ,,И повторно сам,,? Толку им беше инспирацијата на рапериве и сега пишуваат само глупави текстови. Македонија сега изобилува со лоши рапери, а на прво место е Слаткар.

Znaete deka TrackID na Sony Ericsson gi prepoznava pesnite na Slatkar. Dosega nemam sretnato drugi mak pesni da gi prepoznae.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom