Слаткар(истика)

А да почнеме еден по еден за сите теми да го блокираме подфорумот музика?
Ако има за Слаткар треба и за сфе шо мисли дека пее на К15 да има тема..
Како и да е..
Убав е и има некој ок траки и све тоа.. Али.. Ма не.. Не е веќе рапер. Мислам вистински.

Moжеби не ми е по ќејф многу многу ама то шо има убај текстој имат:kesa:

Оф мори мајко...

поима немам зашо го серете типов...мозе бил деген дебел незнам ни што...ама типот сега си е звер...си има студио...спотови..си прави пари бар за да се одрзува..се облекува фенси не викам не ама типот си е дзев така да немате право да го серете слаткар...а за тони сен имате право и у фаца да му казете зашто типот е стварно деген невиден..имам направено и дис песна за него...незнам ни зашто сум се замарал...деген... позз:oeoeoe:

да не праам цитат на видеото на 11 страна....али текстот му е...
земи мајко фрли ме по воз:tapp::tapp:
.ептен глупи текстови имаат...нешто влагање у тешки филмови итн итн...имам пари ова она.:kesa:а инаку неам нешто повеке слушано рап од 10 минути...само кај другар дома..:oeoeoe:
:smir:

слушам рап ама ретко...и тоа само македонски рап : грин аут / саф / пука / слаткар...така да не дека типот е нешто хардкор мадафака мастер оф церемони, али не е лош...

да појаснам една другарка ми прати песна -Како Боли и стварно ми се свиѓаше текстот на песната... а општо врти сучи мое мислење е дека овие шо праат рап песни колку и да се тиња и колку и да незнаат да пеат во текстојте ја кажуваат вистината...
(зависи кои не сите)

Уф Слаткар добри текстови? Знаете дека го направи текстот за Роџерс Копукс. Епа слушнете го размислете пак дали пишува добри текстови.

поима немам зашо го серете типов...мозе бил деген дебел незнам ни што...ама типот сега си е звер...си има студио...спотови..си прави пари бар за да се одрзува..се облекува фенси не викам не ама типот си е дзев така да немате право да го серете слаткар...а за тони сен имате право и у фаца да му казете зашто типот е стварно деген невиден..имам направено и дис песна за него...незнам ни зашто сум се замарал...деген... позз:oeoeoe:
Дај тоа текстот со DISS-от да го прочитаме да видеме што имаш кажано за Тони...

Па супер чоече со вид на песни кој ги обожавам!

дечки од што му љобоморите на дечкото сте напраиле 8 страници хаха.....

тука те ценам .. и слаткар е ТОП! а вие што јадете гомн* за слаткар покажете нешто ваше па да го споредиме со слаткар !!

Слаткар има 3-4 нови песни сега од која едната е со Тони зан Спушти се доле
Оваа е малце постара

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom