Слаткар(истика)

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
А да почнеме еден по еден за сите теми да го блокираме подфорумот музика?
Ако има за Слаткар треба и за сфе шо мисли дека пее на К15 да има тема..
Како и да е..
Убав е и има некој ок траки и све тоа.. Али.. Ма не.. Не е веќе рапер. Мислам вистински.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Moжеби не ми е по ќејф многу многу ама то шо има убај текстој имат:kesa:

Член од
10 декември 2008
Мислења
1
Поени од реакции
0
Оф мори мајко...

поима немам зашо го серете типов...мозе бил деген дебел незнам ни што...ама типот сега си е звер...си има студио...спотови..си прави пари бар за да се одрзува..се облекува фенси не викам не ама типот си е дзев така да немате право да го серете слаткар...а за тони сен имате право и у фаца да му казете зашто типот е стварно деген невиден..имам направено и дис песна за него...незнам ни зашто сум се замарал...деген... позз:oeoeoe:

Член од
14 септември 2007
Мислења
108
Поени од реакции
2
да не праам цитат на видеото на 11 страна....али текстот му е...
земи мајко фрли ме по воз:tapp::tapp:
.ептен глупи текстови имаат...нешто влагање у тешки филмови итн итн...имам пари ова она.:kesa:а инаку неам нешто повеке слушано рап од 10 минути...само кај другар дома..:oeoeoe:
:smir:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
слушам рап ама ретко...и тоа само македонски рап : грин аут / саф / пука / слаткар...така да не дека типот е нешто хардкор мадафака мастер оф церемони, али не е лош...

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
да појаснам една другарка ми прати песна -Како Боли и стварно ми се свиѓаше текстот на песната... а општо врти сучи мое мислење е дека овие шо праат рап песни колку и да се тиња и колку и да незнаат да пеат во текстојте ја кажуваат вистината...
(зависи кои не сите)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Уф Слаткар добри текстови? Знаете дека го направи текстот за Роџерс Копукс. Епа слушнете го размислете пак дали пишува добри текстови.

H

Hercules

Гостин
поима немам зашо го серете типов...мозе бил деген дебел незнам ни што...ама типот сега си е звер...си има студио...спотови..си прави пари бар за да се одрзува..се облекува фенси не викам не ама типот си е дзев така да немате право да го серете слаткар...а за тони сен имате право и у фаца да му казете зашто типот е стварно деген невиден..имам направено и дис песна за него...незнам ни зашто сум се замарал...деген... позз:oeoeoe:
Дај тоа текстот со DISS-от да го прочитаме да видеме што имаш кажано за Тони...

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Па супер чоече со вид на песни кој ги обожавам!

Dacky_Cs

art is not a crime.
Член од
2 декември 2008
Мислења
383
Поени од реакции
7
дечки од што му љобоморите на дечкото сте напраиле 8 страници хаха.....

тука те ценам .. и слаткар е ТОП! а вие што јадете гомн* за слаткар покажете нешто ваше па да го споредиме со слаткар !!

tose_cesc

Oh Arsenal we love you!
Член од
3 јануари 2009
Мислења
753
Поени од реакции
43
Слаткар има 3-4 нови песни сега од која едната е со Тони зан Спушти се доле
Оваа е малце постара

Kajgana Shop

На врв Bottom