Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како сакате речете Слаткар има респект од многу луѓе и добро ја направил песната во која се пее 'јади гом*а за мене така се станува фаца)![]()
.. па после у некоја друга песна збореше за како болело кога ке ти раскине првата љубов бла бла бла ко само он да имал девојка .. абе патетика до солзи, незнам дали текстовиве треба да бидат нешто поучни или да звучат кул во нечии уши, како и да е патетични се .. лугево (скоро сите вакви рапери) толку се прости, глупави и си немаат абер од ништо а у секоја песна кењаат како ја познаваат гадната страна на животот а другите демек абер си немаат .. да не речам ама толку ми се гади и ми се повраќа од вакви арогантни клошари и мрсулковци што просто ми иде да земам сатар (онаков огромен од месарница), да ги исмасакрирам и да ги распнам на крст на сред плоштад само затоа што се идиоти (озбилен сум
) .. за текстовите боље да не коментирам, у буквално секоја песна нема ниеден попаметен збор освен "кур, гс, пичка, курва, педер, клошар итн" .. па после има "вие сте педери, вие сте лицемери, вие сте гомнари, си немате абер од животот, имам повеке рими од курви во бугарија
(ова беше од Аго мислам), ве јадам со лирики (ова ми е фаворит), можеш само да ми го пушиш, за муда да ми се фатиш, вие сте фејкери, ке ве скршам од ќотек .. итн" .. и ееее вака можам до утре да терам .. па ја искрено мислам дека Цеца и Миле Китич имаат боље текстови од ова
.. мене кога турбофолкер ми кења и ми замерава што слушам метал едноставно го игнорирам, али па рапер кога ке ми прокења за метал му се смеам у фаца и просто ми паѓа чудно дека дури и глупавоста немала лимит и сваќам дека глупавоста е бесконечна ! Него ја многу забегав и веројатно заборавив уште нешто да кажам али ако ми текне ке напишам ! Затоа рапери носетесе у П.М.
.. али шо ми е гајле! Него како можев да заборавам, сакав еден совет да им дадам на раперите (милам на тие што прават рап) што мислат дека знаат све .. слушајте ваму .. ке идете на wikipedia.com и во срч барот ке пишете "Stupidity" .. ке прочитате све што ке ви даде .. од кога ке го направите тоа ке кликнете повторно на срч барот и ке пишете "Ignorance" .. ке го прочитате и тоа ... кога тоа е веке готово, ви ветувам дека ке знаете повеке за себе него икад ! Незнам за вас ама Слаткар како пејач воопшто не е лош има добри песни и ми се допаѓат,факт е дека не го цениме нашето повеќе ги цените спрските рапери и Сека![]()
??? Смени дилер океј:smir:Да се надополнам ..
Постот може требаше да го ставам во Македонски Рап или негде во "Животни" пошто ипак за рапери се работи.. али шо ми е гајле! Него како можев да заборавам, сакав еден совет да им дадам на раперите (милам на тие што прават рап) што мислат дека знаат све .. слушајте ваму .. ке идете на wikipedia.com и во срч барот ке пишете "Stupidity" .. ке прочитате све што ке ви даде .. од кога ке го направите тоа ке кликнете повторно на срч барот и ке пишете "Ignorance" .. ке го прочитате и тоа ... кога тоа е веке готово, ви ветувам дека ке знаете повеке за себе него икад !
Рап .. пффф !

??? Смени дилер океј:smir:
Размисли :wink:А што треба да значи тоа ?:mist:
Па со оглед на тоа дека се трудам да слушам ''добра'' музика,треба со нешто да произлезе баткава за да ме "натера" да го слушам.А штом глеам извадил пример 7-8 ''траки'' а не знам ни дека постои... незнам што понатамуПа да видам ако си слушнал за нив значи се квалитетни...
А Слаткар не го бранам, ако го прочиташ постот погоре ќе сфтиш дека само на изглед ми се свиѓа, не го слушам, ниту пак некаде кажав дека е квалитетен пејач,рапер или незнам што
Значи сакав да кажам дека критериумот за одредување квалитетни пејачи не си ти и твоето познавање:smir:

Размисли :wink:
Влегуваш на тема за некоја си личност за која уствари треба да се разговара, а ти идеш максимално офтопик со некои чудни совети за идење на википедиа/срч барови/сваштарии.....