Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како сакате речете Слаткар има респект од многу луѓе и добро ја направил песната во која се пее 'јади гом*а за мене така се станува фаца)![]()
Незнам за вас ама Слаткар како пејач воопшто не е лош има добри песни и ми се допаѓат,факт е дека не го цениме нашето повеќе ги цените спрските рапери и Сека![]()
??? Смени дилер океј:smir:Да се надополнам ..
Постот може требаше да го ставам во Македонски Рап или негде во "Животни" пошто ипак за рапери се работи.. али шо ми е гајле! Него како можев да заборавам, сакав еден совет да им дадам на раперите (милам на тие што прават рап) што мислат дека знаат све .. слушајте ваму .. ке идете на wikipedia.com и во срч барот ке пишете "Stupidity" .. ке прочитате све што ке ви даде .. од кога ке го направите тоа ке кликнете повторно на срч барот и ке пишете "Ignorance" .. ке го прочитате и тоа ... кога тоа е веке готово, ви ветувам дека ке знаете повеке за себе него икад !
Рап .. пффф !
??? Смени дилер океј:smir:
Размисли :wink:А што треба да значи тоа ?:mist:
Па со оглед на тоа дека се трудам да слушам ''добра'' музика,треба со нешто да произлезе баткава за да ме "натера" да го слушам.А штом глеам извадил пример 7-8 ''траки'' а не знам ни дека постои... незнам што понатамуПа да видам ако си слушнал за нив значи се квалитетни...
А Слаткар не го бранам, ако го прочиташ постот погоре ќе сфтиш дека само на изглед ми се свиѓа, не го слушам, ниту пак некаде кажав дека е квалитетен пејач,рапер или незнам што
Значи сакав да кажам дека критериумот за одредување квалитетни пејачи не си ти и твоето познавање:smir:
Размисли :wink:
Влегуваш на тема за некоја си личност за која уствари треба да се разговара, а ти идеш максимално офтопик со некои чудни совети за идење на википедиа/срч барови/сваштарии.....