Сладоледот како летно задоволство

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Една сугестија , сладоледот се лиже а не се јаде:helou:

Една сугестија-ако го јадеш од кантичка со лажица тоа лижење е !?:smir:

Една сугестија-ако го јадеш од кантичка со лажица тоа лижење е !?:smir:
сака да ти каже да завртуваш по едно крукче со јазикот околу лажицата ради ефект на задоволство и сласт од моментот!
бтњ, вчера сум направил СЕФТЕ за годинава со сладолед, смоквиии и овошен јогурт! уф уф уф ....
има една лоша теткица,
сладолед ми дава да јадам ЈА.... и то:majmun5:

Сладодел мене ми е секогаш задоволство,не само во лето:)

Ммммммммммммммммммммм , обожавам сладолед , ама О-Б-О-Ж-А-В-А-М.. Купувам секогаш за дома и се тепам ако ми земе некој... Од чоколадо и лешник , омилени ми се ..А да , и слабо јадам овошни и сладолед од ванила..

Добри сладоледи се оние на Алгида ....

И то..

Може просто да се каже дека сум болен по сладолед.

Не купувам мали сладоледи, не ме задоволуваат :)
Не купувам ниту такви од кило, бидејќи ми се скапи, а ми траат само 1 ден :pos: Правам сам, и тоа откако ќе го направам, не го замрзнувам туку веднаш го јадам :):) Евентуално ако сум сит од нешто претходно, го замрзнувам :pos:

Уавуу колку само ми се јаде сладолед, ауу аууу. со чоколаден прелив :pos2:

Порано многу јадев, сега некако не ми прави мерак тоа. Оваа година уште не сум пробал сладолед, а не ни мислам да пробувам во блиска иднина.

Просто обожавам сладолед! на лето нема ден а да не купам! единствено нешто за кое никогаш не можам да речам доста е се прејадов :smir:

Штом се каже лето и сладолед сите пари за него ги давам.. ама на крајо се ме боле грлото... Нема ден да не апнам сладолед

Порано јадев секој ден.. сеа не толку често, а најмногу од сите го сакам Сникерс !

сака да ти каже да завртуваш по едно крукче со јазикот околу лажицата ради ефект на задоволство и сласт од моментот!
бтњ, вчера сум направил СЕФТЕ за годинава со сладолед, смоквиии и овошен јогурт! уф уф уф ....
има една лоша теткица,
сладолед ми дава да јадам ЈА.... и то:majmun5:
И јас вчера направив сефте сладолед...ама јас од тие во кесичка што се продаваат, од ванила и чоколадо. :pipi:
А што да правам со линијата, откога почнав да јадам сладолед, имам качено едно и пол кило. :nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom