Сладолед во корнет

• Креатор на темата Креатор на темата Near
  • Време на започнување Време на започнување

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.314
Поени од реакции
7.069
Локација
Around the world
Па почна сезоната на јадење сладолед :vozbud:. Ме интересира мислењето на Кајганџиите за сладолед во корнет. Јас најмногу сакам сладолед во корнет со топки бадем,лешник. Па ајде навалите да слушниме шо мислите за сладолед во корнет и кој ви се омилени вкусови

Обожавам сладолед .. летно време само од тоа преживувам :pipi:
Од вкусовите најмногу ги сакам оние овошнине али ни чоколадните не се за фрлање :smir:

По 6 сладоледи јадам на ден...

Може може да си се разладиме :)

Сакам сладолед во корнет, највеќе од смоква лешник и кекс пралина. Од Палма. :smir:

Абе сладолед сега дали е во корнет, дали е на стапче, дали ти го дале во чиниче, важно е сладолед.

Сакам боровница, шумско и чоколада... Ама кога станува збор за корнет, секаков освен на точење...:helou:

Убав е CORNETO било кој вид само не овошен. А секако, мојот омилен дел е на дното од корнетот кој што е наполнет со чоколадо. :)

Не јадам често сладолед, но кога јадам, јадам од мерак сладолед во корнет, само затоа што обожавам да го грицкам корнетот, мх, мх, мх!
Секогаш си земам две топчиња, таман ми се, ме најадуваат, заедно со корнетот. Обично си земам едно чоколадо и едно јагода. Комбинација снова!:back:

Све едно дали го имам во чашка или во корнет. Битно да си го напраам меракот. :)

Samo sladoled da e ne mi e bitno dali e u kornet, na stapce ili u caska.

Јас не обожам многу сладолед во корнет појче ми се допаѓа од Магнум Бест и др

Не преферирам во корнет, ама ако евентуално јадам таков тогаш си порачувам обавезно ванила, киви, банана, портокал... се што мислам дека е освежително!:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom