Сладолед во корнет

• Креатор на темата Креатор на темата Near
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам сладолед и кога веќе купувам во корнет,најубав ми е од Палма.:pipi:

Шо ме стрвите вака у 12ипол навечер...
Најмногу сакам сладолед во корнет, не сум пребирлива за вкусовите, ама ај ќе ги издвојам страчатела, чоколадо и лешник.

СладолеТ во корнет, стрикно ескимо.
Онакво, чоколадо лешник карамела и ванила, и да ти го мацне во тоа чоколадото течно и да ти укопа плазма бисквита од горе, која најчесто после тоа ке ти падне.

Е тоа е мераци браќко.

мммм.... сладолеееед....
во корнета, обично земам: кафе, карамела, лешник, чоколадо... помекогаш знам да убацам и некој овошен вкус, банана, боровинка....
Уште немам пробано палма вкус, цело време го спомнувате. Морам ова да го пробам.
Обожавам сладолед!:скокачко смајли:

Секаков сладолед лижам...и надрвен и накорнет :хаха::хаха::хаха::хаха::хаха:

у корнет сладолед.... со чоколадо страчатела киви карамела зелено јаболко банана ванила мммммммммммм....шо ќе праам кога ќе дое зимаааа

Eh od eskimo. Abe od malaga e poubavo be mora torko:):):helou:
Кај поубаво во Малага па уште гратис Маларија .. Неколку години по ред.
Ескимо праат поубав сладолед според мене.
Како и да е , сладолед од Корнет е многу подобар од тој на стапче... :)

обожавам сладолед во корнет. Омилен ми е Rodeo од ванила и чоколадо од KRI KRI. Така ме заситува, а вкусот мммммммммм

хахахахха темава ме потсети на една дешавка во Влае, купував сладолед во корнет и пошто излогот од фрижидерот беше замаглен малку не се гледаше што има, само видов дека се е црно, и госпожава почнува: чоколадо со кекс, чоколадо со лешник, сникерс чоколадо, чоколадо ова чоколадо она...а викам нешто друго што не е со чоколадо има ли или да си ги двојам лешниците?! :):):):) Иначе обожавам сладолет, поубав ми е во корнет, ама од тие големите корнети, тие ми се многу убави, благички :)

Во корнет е поубав отколку во стапче шо се оние оние...

Во Корнет ми се најубави сладоледите, а не тие на стапчиња ти се стопува и се валиш:):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom