Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Овие имаат по 52 килограми и се дефинитвно ХОТ!!! Биле,се и секогаш ќе бидат во мода.
Не е вистина дека слабите девојки не се во мода,тие биле,се,и ќе бидат.ОВа само женски комплекси на полнечки девојчиња
За мене не се хот. Тоа значи не се хот. Чича мича, завршила је прича.
Тоа може само за инат да го кажеш.
п.с. од кога твоето мислење стана светски стандард???
Тоа може само за инат да го кажеш.
п.с. од кога твоето мислење стана светски стандард???
А од кога светскиот стандард треба да е негово мислење?
Не е од инат. Само сакав да ти укажам дека секој си има мислење. А моето е најбитно.![]()
Од моменто кога тој рече , цитирам : „За мене не се хот. Тоа значи не се хот.“
Можеше само да рече, за мој вкус не се хот. Точка.
--- надополнето ---
Еве уште поголем доказ![]()
![]()
Овие имаат по 52 килограми и се дефинитвно ХОТ!!! Биле,се и секогаш ќе бидат во мода.
Па фала Богу дека неговото мислење за себе е најбитно.
И ти горе пиша: Овие се ХОТ и секогаш биле во мода и ќе останат. Тоа е твое мислење, не значи дека сите исто резонираат како тебе и дека ако светскиот стандард е таков, дека треба сите да го прифатат. Да беше така, сите ќе бевме копии една на друга, а ние што немаме совршена става ќе требаше да се фрлиме под воз.
Ептен не се хот, ко чачкалици се двете, да ги стиснам ќе се скршат, тотално анти хот.
хехех имаш добра поента, ама мене друго ми беше муабетот. Не е битно.
Кулирај. :smir:
Аман бе луѓе, па кога збориме за слаби не збориме за костури, разграничете си ги поимите слаб и анорексичен. И верувајте НИКОГАШ нема да биде во мода сало и целулит. Кога ќе излезат две девојки на плажа едната слаба а другата по полничка во која ќе гледате? Во онаа со мало затегнато газе или во онаа на која и виси салото од сите страни?
Аман бе луѓе, па кога збориме за слаби не збориме за костури, разграничете си ги поимите слаб и анорексичен. И верувајте НИКОГАШ нема да биде во мода сало и целулит. Кога ќе излезат две девојки на плажа едната слаба а другата по полничка во која ќе гледате? Во онаа со мало затегнато газе или во онаа на која и виси салото од сите страни?