Слабите девојки веќе не се во мода

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Редно време е веќе анорексијата да не е секси како и лоботомијата нареченема да ја СПИСАНИЕ да ти каже каков изглед да имаш да заврши-мора и женскиве да се освестат и да сватат дека не им фали ништо-али нееее мора одредени пропорции...цццц

Редно време е веќе анорексијата да не е секси како и лоботомијата нареченема да ја СПИСАНИЕ да ти каже каков изглед да имаш да заврши-мора и женскиве да се освестат и да сватат дека не им фали ништо-али нееее мора одредени пропорции...цццц

А кога била анорексијата секси?
Анорексијата е болест. Болна девојка никогаш не била, ни ќе биде секси.
А слаба девојка, здрава пред се, со нормална тежина и не прекумерна, е секогаш секси.

Аман веќе не поистовејтувајте анорексија со слаба здрава девојка.

Кога овие нема да се во мода .... јавете ми :)))
1113_victorias_secret_model2.jpg

Victorias-Secret-Fashion-Show-2008.jpg

Редно време е веќе анорексијата да не е секси како и лоботомијата нареченема да ја СПИСАНИЕ да ти каже каков изглед да имаш да заврши

Не ме разбра....мислев на огромниот маркетинг,па скапи препарати за слабеење....зборам за ВЛИЈАНИЕТО врз рајата.

Што???

Што е некоја со тежина 65кг по жена од некоја 75кг на пример....

Жените можеме да ги делиме само по расен основ...има жолтки и црни...мора и жолтка да се проба:)

Значи тогаш јас дефинитивно ќе треба да ставам едно 10-15 кг за да бидам во мода :)

se soglasuvam so ova deka site moze da imaat celulit i seto toa go poddrzuvam toa deka pouavo izgledaat normalnite devojki i onie so oblini ama ne preterani da bide kako baba mi.......

Од кога бе слабите девојки не се веќе во мода ? Зарем може да е секси висењето на меса од сите страни ? Никако

mislam deka bi sakal devojche okolu 165-170 cm so 55-60 kg :) odkolku nekoi ko chechkalici :pos2:

mislam deka bi sakal devojche okolu 165-170 cm so 55-60 kg :) odkolku nekoi ko chechkalici :pos2:
Хахахаха ти сакаш Мисс Пиги а :) Па не мора бе да бидат ко чачкалици, туку убаво градени, ама да имаат екстра линија. Се знае женско без рамен стомак не е женско xD

Хахахаха ти сакаш Мисс Пиги а :) Па не мора бе да бидат ко чачкалици, туку убаво градени, ама да имаат екстра линија. Се знае женско без рамен стомак не е женско xD

Abe ti pochna segde da mi se kontrash sho ti stana :P deka... Jas mislam deka takvite zhenski se najubaj... Btw..... a da i se brojat rebrata li?

Abe ti pochna segde da mi se kontrash sho ti stana :P deka... Jas mislam deka takvite zhenski se najubaj... Btw..... a da i se brojat rebrata li?
Хахахахахахаха не не се контрам, туку коментирам. Ок мисли ти шо сакаш. И не да и се бројат ребрата, туку да и се тегне лојот :)

Хахахахахахаха не не се контрам, туку коментирам. Ок мисли ти шо сакаш. И не да и се бројат ребрата, туку да и се тегне лојот :)

sekoj si ima svoe mislenje pa jas ne mislam taka .. Vo red da ... ama ne sakam premnogu slabechki ...

Од кога бе слабите девојки не се веќе во мода ? Зарем може да е секси висењето на меса од сите страни ? Никако
Остај ги, нека си лечат комплекси на темава :wink::icon_lol:

У мода сте уште, веројатно засекогаш... сето тоа е претворено во маркетинг бидејќи мажите ќе се палат на затегнати задници и заоблени гради до крајот на нивната егзистенција на земјава.
нека не ве лажат другиве, ќе останете невидени од секого доколку чекорите со "слаба анорексична" пријателка а вие сте само просечна чаби цура.... зар тоа не сте го доживеале :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom