Слабите девојки веќе не се во мода

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
ej mislam deka devojkite koi se slabi ne se losi ama tie sto se popolnicki mislam deka se pojaki.

Моето мислење е дека нормалната тежина е и најидеална.
:wink: :) :icon_bigg
Зошто?
Па кога можеле да ја сметаат Мерлин Монро за идеал на женската убавина , пред да се појави Твиги , се е кажано.Се враќа ерата на нормалните девојки и природните облини.
Тотално се согласувам!

Не дека не се во мода,ама повеќе се поштува со малце мевце на неа,некако подобро е!!!

BusHav напиша:
Не дека не се во мода,ама повеќе се поштува со малце мевце на неа,некако подобро е!!!

se slagam...zaso?epa drugarkami e debelka prilicno a zraci od seksipil erotizam.mazite se ludi po nea

Да така е се слагам...Поише некако ми се свија некоја девојка да има облини....не како даска:toe:

JAs mislam sepak deka slabite devojki sekogas ke bidat vo moda ..pod slabi devojki podrazbiram nekoi so normalna visina i tezina se da e taman na nea:) a ne nekoi anoreksicni nisto da nema na niv..

MoNa` напиша:
JAs mislam sepak deka slabite devojki sekogas ke bidat vo moda ..pod slabi devojki podrazbiram nekoi so normalna visina i tezina se da e taman na nea:) a ne nekoi anoreksicni nisto da nema na niv..

I jas mislam taka. Ne se misli na anoreksicni.

Да,според мене слабите девојки секогаш ќе бидат во мода а и посекси се!
Под слаба мислам на девојка со добар задник и гради,може и пивско стомаче,добра нога...секако дека боље изгледа него ли мрсна девојка со премн.вишок на килограми,растресен задник,можеби некои се слатки и имаат некоја привлечност но се далеку од секси!

.... sea vo koj smisol se misli na slabi -cickalici ili normalna tezina ....???????

Manga напиша:
.... sea vo koj smisol se misli na slabi -cickalici ili normalna tezina ....???????

Normalna tezina kako so kaza realgirl ..da ima zadnik gradi..normalna visina i tezina ne nekoja anoreksicna..

Лееееееее да ми се нацрта некоја шо е ваква
О
/|\
|
/\​
Па да и дадам една голема Гушка и на крај да добијам О /|\ | /\ .... неееее фала!!!
Не планирам да носам на душа затоа што мила од кожа и коска!!!

ViRuS напиша:
О​
/|\
|
/\
Па да и дадам една голема Гушка и на крај да добијам О /|\ | /\ .... неееее фала!!!

E dobro vo toj slucaj mozes da si najdes nekoja krupna pa da ne mozes voopsto da ja gusnes :pos2: oti inaku ke rizikuvas tebe da te smacka:pos2:

ViRuS напиша:
О​
/|\
|
/\

А од кај тоа дека слабите девојки се анорексични?:lud:
Мислам дека во горенаведените постови имаше направено разлика од слаба девојка до анорексична??!!!!!!:nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom