Слабите девојки веќе не се во мода

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Гарфилд, како таа на сликата шо е на плажа сликана :pos:
Него подобро да ме има отколку да сум како неа .. од се по малце вишок нека има .. од вишок глава не боли нели :icon_lol:

Е ова е според мене добра дебелина за жена.

Царицата Мараја Кери

325px-Mariahcarey0405.jpg

vardarce напиша:
Е ова е според мене добра дебелина за жена.

Царицата Мараја Кери

325px-Mariahcarey0405.jpg

Ima nenormalno dobar glas, a za izgled da ne zborime.:ija:

Ма јас мислам дека девојките воопшто веќе не се во мода! Да бидеш геј е тоа е во мода, колку слатки мажи има што ќе гледам слаби или дебели девојки.

slabite devojki nema nikogas da izlezat od moda :music3:

Devilish Angel напиша:
Гарфилд, како таа на сликата шо е на плажа сликана :pos:
Него подобро да ме има отколку да сум како неа .. од се по малце вишок нека има .. од вишок глава не боли нели :icon_lol:
Ne mor, tebe bi te lezel i ic oko nema da mi trepne!:pos::pos:
Inaku, sepak, fkus e fkus, si sakam t'nko, vitko, kompaktno. So tebe treba da se pomacam, onaka, da se po'rvame u krevet, onie, maline, t'nkine, bez gajle, kako sakas vrti, praj, trkalaj, pa tuka.

SLaCk напиша:
Ма јас мислам дека девојките воопшто веќе не се во мода! Да бидеш геј е тоа е во мода, колку слатки мажи има што ќе гледам слаби или дебели девојки.

:pos::pos::pos::pos:

Mrazam premnogu debeli no mrazam i premnogu slabi. Sakam sredni, povekje nakaj slabi ama ne epten slabi. Ama pomegju slabi i debeli, slabi. Jas sum sredna i mislam deka sum OK.

deXterche напиша:
Па не е вистина дека слабите девојки не се во мода. Мене баш ми се ептен секси...незнам за вас:)

Sega go procitav ova moze kasno palam ali se iznacudiv kako moze na nekoj da mu bide seksi slaba devojka tako zvana daska..bez cice gaze oblince aman te bre pa neli treba da se fati neso..kolku poznavam delimicno puni devojki ali tolku atraktivni seksi puni so sarm i samodoverba....
:

То е мое мислење! Degusticus non disqutandum!

Modata na modnata scena i modata vo realniot zhivot se dve razlichni raboti. Denes e moderna Kate Moss, vchera Marylin Monroe. No se znae shto e ubavo. I pred i posle 100 godini kje bide isto. Zboruvam generalno, znachi za 80% od lugjeto. Ne dzabe postoi zborot "taman":)))

Jas licno preferiram slabi devojki ama ne anokreksicni,kosturi. Glupavo mi e da e preniska i predebela ili preniska pa preslaba(ko mushicka). Mozebi i krupnite devojki ne se losi,ama ne mozam nisto da komentiram zasto ne znam kako deluva toa od strana gledano...zatoa sto jas licno sum krupna i si imam nabieno kompleksi do daske deka sum debela i mi se cini deka site se slabi samo jas ne sum. :pos:
Krupni devojki ne mi smetaat se dodeka nivnata krupnost ne e grubost! na pr.Beyonce moze stvarno e ubava na faca ama ima maski noze. :)

Uvek mi se svigale slabi devojki,stegnati i so mali gradi.Nemma poim za vas ama mene mi se son tipkite od fashion.I jas sum slaba,i mislam deka \nikogas ne bi dozvolila da se zdebelam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom