Слаба точка

• Креатор на темата Креатор на темата RealGirL
  • Време на започнување Време на започнување
Мене најмногу ме нервира кога ќе ме фати некој за стомакот и тогаш можам раце да му скинам на тој што ме чепнал. :)

На веш сум слаба, па сеа точка дали е не знам. Рекетот ми е свет и за даљинското убивам на лице место. Косата, слушалките, штиклите, кучиња, мачиња, благо, и лепотиците мои две. :wub:

А т.н. луѓе, немам такви слаби точки. Али сеа ќе си напраам една.

Мене најмногу ме нервира кога ќе ме фати некој за стомакот и тогаш можам раце да му скинам на тој што ме чепнал. :)
^ Ова е негативно слаба. :)
Позитивно слаба точка ми е долен веж, боксерици поточно еден куп имам. Друга таква точка ми се бебињата, абе ги гризам од што ги сакам па плачам зошто ми е мака. :pos2:

Друга таква точка ми се бебињата, абе ги гризам од што ги сакам па плачам зошто ми е мака. :pos2:

мрдната:pos2:

слаба точка ми е мобилниот,упаљачот,слушалките и ранецот никој не смее да ги допре без прашање

скаба точка ми се орхидеи (скапи се пустите), секакви животни, долна облека, и lush

Моите по дома и мажот ми, ми се најслаби.. А после може да се каже и животните - едноставно ги обожавам :toe:

Коленото хахах... кој ме чепне за колено тешко него:devil2:... има и други и ама сега ова ми текнува.....

Од личности, Наташа...а за предмети и такви ствари не се врзвам, шо сакет нек им прает.

Слабост ми е едино една лицност на која немозам да и казам не,незнам засо,порано а и сеа мозам даизбрисам било кого али не и неа:toe:

мене да ме заголицка по стопало некој , е тогаш не само раце и нозе ке му скинам :pos:

На Ахил слаба точка му била петата...Јас се заебав уште на третата :poss:

СРЕЌА, АКО ЈА ДОБИЈАМ БАР ЕДНАШ ВО ЖИВОТОТ СИГУРЕН СУМ ДЕКА ИНСТАНТНО ЌЕ ЗАМИНАМ ОД СВЕТОВ.

среќата е чувство...ако се чувствуваш среќен ќе ја имаш...
знам дека е тешко покрај се, заедно со приватната среќа...но обиди се барем:toe:

среќата е чувство...ако се чувствуваш среќен ќе ја имаш...
знам дека е тешко покрај се, заедно со приватната среќа...но обиди се барем:toe:

ЕВЕ СЕГА ЌЕ СЕ ОБИДАМ.

едит, ништо.

Коленото хахах... кој ме чепне за колено тешко него:devil2:... има и други и ама сега ова ми текнува.....

И мене коленото ми е најслаба точка, мразам да ме чепкаат таму замарантите кои знаат за таа слаба точка:kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom