Слаба точка

• Креатор на темата Креатор на темата RealGirL
  • Време на започнување Време на започнување
Машки парфем :) И луѓето што ги сакам....

slaba tockaaa????? hmmmm definitivno se zabite i kosata ..hehehe....sekako ponataka sleduva luduvanjeto po diskotekite i mraazaamzatvoren prostor hehehe:back:

abe daskal kako toa mislis da ti rcka u familija ne svativ :D:D:D

слаба точка..??стомакот! др све ми е ок али си иам мало меше...и не сакам никогаш никој да ме рчне таму ми паѓа глупо и сите тие работи...не сакам да ме рчкаат за моите дома ниту пак за Мај БФ.а да и мачките многу мрзам коа некој ќе ми украде

мене слаба точка ми е тоа шо се нервирам за непотребни работи ама шо да праиш. тоа сум јас.

Slaba tocka mi e mobilniot kako predmet ne mozam da ziveam bez nego zimi se, potoa prijatelite i moite doma, i na kraj naivnosta moja...

..Слаба точка е кога ќе ме навреда така што ме споредуваа со личноста која ја мразам најмногу на цел свет

слаба точка е коа ке се напнам со некој.. т.е да ме изнервира ептен или да ме сјебе.. тогаш у стање сум да убијам некој па макар и чоек.

Реално... Неам. Сакам да имам, ама ете. На жалост не. Што и не е толку трагично. Понекогаш ми е дури и подобро што немам, отколку кога гледам на други како им` е кога ќе ги погодат во точката им`. Ништо што го сакам, од филм до клавир до спорт до храна до навика, ништо од тоа го нема потребното. Луѓе... Ги имаше. Животни... И нив ги имаше. А и мислам дека јас никогаш никому не сум била битна до толку, па да би била нечија слабост. :jaj:

зеленоока бринета уффффффффф

најслаба точка ми се трите другарки,сестри..
некој ме мавне по нив можам да очи да му извадам.
исто и за моите дома,брат ми и кучето:)

а кај машко слаба точка ми е длабок поглед со темни очи,се топам у секунда и може се да добијат у тој момент.

единствена слаба точка ми е една личност...се разбира женско...:smir:

Немам слаба точка :icon_cool

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom