Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе види вака преѓе ми рече можеш да најдеш за уште 200,300 еу Априлиа а сега викаш има Кимко не тјуниран абе за настаро кинески мотор шанси нема да земам ако би земал некогаш настаро мотор само марка Априлиа Џилера,Јамаха Аерокс остај кинески овие маркиве што се Априлиа стандард да најдеш за 1300-1500 ЕУ никако !
Јас не сум го рекол тоа но се согласувам со кажаното. Подобро половен италијанец отколку нов кинез. Може ќе се погоди кинезот и ќе истераш многу километри а може и не. Мачка во вреќа.
@zelenko Тоа за кажаното се однесува на мене, лошо реплицирал ... @Black Wanderer Инаку ја набројав Априлија, Џилера, Јамаха И Кимко ... А Кимко-то не е кинез, нешто лошо си информиран ... Кимко се произведува во Тајван, а носи мотори на Хонда т.е. прави мотори кои се технолошки разработени и/или водат потекло директно од Хонда... Има голема разлика од овој кинез ти што го гледаш, кој има 90% шанси да е склапан на брод додека е транспортиран навака, до Кимко кое постои како марка и фабрика децении наназад и кое произведува делови директно за Хонда, кое е присутно како марка на секој EICMA саем ( ако знаеш што е тоа ), кое вложува огромни пари во технологија ... Ако не си упатен, има пишува на википедијаВторо дека има стандард и чувани моторчиња за пристапна цена - ИМА, само како што кажав треба да се следи редовно... Е сега нема да е 2012-та / 13-та / 14-та , ама има од 2008-ма / 09-та ... Башка за 800-1000 евра има од постарите модели на Априлија ( со дупли округли стоп светла ) од 2004-та година, кои иако се 10-11 години стари со по 25 000 + км, се далеку подобар избор од кинез кој нов кошта исто толку ... Има зошто кинеските се продаваат по цени под 1000 евра, а овие другиве се 2200 па нагоре ... На крајот на краиштата јас немам видено неден кинез да се вози 10+ години во одличн состојба и без никаков проблем т.е. воопшо немам видено кинез кој издржал преку 10 год ...
Кинез ама далеку поквалитетен од типот jonway, hamachi и слични.Keeway што скутерчиња се,можеш да ми кажеш?
Нешто помеѓу кинез и кимкоKeeway што скутерчиња се,можеш да ми кажеш?
Абе Тајван-Кина ......пак не е некоја марка појака то сакам да кажам а дека носат Хонда мотори незнаев@zelenko Тоа за кажаното се однесува на мене, лошо реплицирал ... @Black Wanderer Инаку ја набројав Априлија, Џилера, Јамаха И Кимко ... А Кимко-то не е кинез, нешто лошо си информиран ... Кимко се произведува во Тајван, а носи мотори на Хонда т.е. прави мотори кои се технолошки разработени и/или водат потекло директно од Хонда... Има голема разлика од овој кинез ти што го гледаш, кој има 90% шанси да е склапан на брод додека е транспортиран навака, до Кимко кое постои како марка и фабрика децении наназад и кое произведува делови директно за Хонда, кое е присутно како марка на секој EICMA саем ( ако знаеш што е тоа ), кое вложува огромни пари во технологија ... Ако не си упатен, има пишува на википедијаВторо дека има стандард и чувани моторчиња за пристапна цена - ИМА, само како што кажав треба да се следи редовно... Е сега нема да е 2012-та / 13-та / 14-та , ама има од 2008-ма / 09-та ... Башка за 800-1000 евра има од постарите модели на Априлија ( со дупли округли стоп светла ) од 2004-та година, кои иако се 10-11 години стари со по 25 000 + км, се далеку подобар избор од кинез кој нов кошта исто толку ... Има зошто кинеските се продаваат по цени под 1000 евра, а овие другиве се 2200 па нагоре ... На крајот на краиштата јас немам видено неден кинез да се вози 10+ години во одличн состојба и без никаков проблем т.е. воопшо немам видено кинез кој издржал преку 10 год ...
Хаха ок е се гледа колку си запознаенАбе Тајван-Кина ......пак не е некоја марка појака то сакам да кажам а дека носат Хонда мотори незнаев
Keeway што скутерчиња се,можеш да ми кажеш?
Абе Тајван-Кина ......пак не е некоја марка појака то сакам да кажам а дека носат Хонда мотори незнаев
Кинез ама далеку поквалитетен од типот jonway, hamachi и слични.
Hamachi е марка само во Македонија. Пиши hamachi на гугл и ќе ти даде само наши страници, наши реклами итн. Купи и ти 100 скутери од фабрика и кажи им дека сакаш да се викаат Cruise , такви ќе ти направат.
Јас имав кивеј суперлајт 150, чоперчето беше џам, пали вози. Поминав околу 8000 км за 2-3 години, освен бензин и уље друго не сум чачкал.Абе не се одбирам јас многу од скутери..Имам другар има Кивеј,па се фали многу бил јак,ова-она,а има 3 варијатори до сега сменето и двајца на моторот не качува никогаш и затоа прашав..Мислам дека Хамачи носат мотор од Хонда или Јамаха,или така нешто?Или грешка сум?
Hamachi е марка само во Македонија. Пиши hamachi на гугл и ќе ти даде само наши страници, наши реклами итн. Купи и ти 100 скутери од фабрика и кажи им дека сакаш да се викаат Cruise , такви ќе ти направат.
Абе не се одбирам јас многу од скутери..Имам другар има Кивеј,па се фали многу бил јак,ова-она,а има 3 варијатори до сега сменето и двајца на моторот не качува никогаш и затоа прашав..Мислам дека Хамачи носат мотор од Хонда или Јамаха,или така нешто?Или грешка сум?
Не реков дека Хамачи се појаки од Кимко читај малцеОд Хамачи поквалитетни?
Не реков дека Хамачи се појаки од Кимко читај малцеИ пак сте грешка џабе пишете не реков дека не се убави туку Не е некоја марка КАКО АПРИЛИА ЏИЛЕРА ЈАМАХА ТОА ГО РЕКОВ ЏАБЕ СЕ МАЧЕТЕ РЕФЕРАТИ ДА ПИШЕТЕ...