па не се шалам, и мислам дека има не-кинез до 1000 евра
има... ама половен.. нов баш и нема...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
па не се шалам, и мислам дека има не-кинез до 1000 евра
Сакам да полагам за 50кк...М категорија,ме интересира колку прашања се тестовите што треба да ги учам? Фала![]()
 ne se teski prashanjata voopsto..
 pozzDrugar imas otprilika 35 preshanja jas koa polagav plativ 2700 se na se
850 za 4 casa so ti sleduvaat vo Avto Skola Skorpion (Nas.Madzir Maalo) i use 1750 za vo ispiten centar Bekone se teski prashanjata voopsto..
Isto bi te sovetuval da simnesh za android eIspiti aplikacija na AMSM imas site prashanja so se polagaat i za sekoja mozna kategorija i taka kje si gi naucis na zaebancija -ja taka gi naucivpozz
 иначе на веб страната од амсм има онлајн испити и таму вежбам ..поззМе интересираше вкупниот број на прашања од сите тестови што можат да ми паднат...иначе на веб страната од амсм има онлајн испити и таму вежбам ..позз
Па веројатно е можно ама тешко и макотрпноМожно ли е скутер со воздушно ладење да се преправи на водено, нешто гледав тука по интернет ама некако не ми иде у глава како би било тоа
Па веројатно е можно ама тешко и макотрпно

Можно ли е скутер со воздушно ладење да се преправи на водено, нешто гледав тука по интернет ама некако не ми иде у глава како би било тоа
а всушност која е разликата помегју водено и воздушно?

Дали има некој на форумов со скутер 150цц - 250цц кој што има диск кочница и позади (ranger, znen, yiying...)? Ми треба едно инфо ама неможам на интернет да најдам ништо...
Каква што како пообјасниимам јас и воедно ја продавам веспата ако сака некој како што е 130 еври одма нека ја земе
веспата е пали вози маските се скршени има нови гуми ауспухот треба да и се завари треба да се испушти воздух за кочниците и бензинКаква што како пообјасни
  и на фактури еПреубава евеспата е пали вози маските се скршени има нови гуми ауспухот треба да и се завари треба да се испушти воздух за кочниците и бензини на фактури е
 што моторче е усвари пошто не се познава?