Скутерчиња: Се за и околу нив

• Креатор на темата Креатор на темата _FireFox_
  • Време на започнување Време на започнување
Абе 250 евра не се малце, цел скутер ќе земеш за 300-400 евра, па и 150 може да земеш и така се поефтини од 50киве, истиот дизајн се е исто освен машината
епа тоа го кажав и јас во постот бе торте... можам за тие пари да земам и друг мотор дури - ако се здрави пластиките секако - плус некој дел ке ми остане шо ке можам да го дадам пошто зашто

епа тоа го кажав и јас во постот бе торте... можам за тие пари да земам и друг мотор дури - ако се здрави пластиките секако - плус некој дел ке ми остане шо ке можам да го дадам пошто зашто
Епа така прај ... земи зарибан некој или неврмајнд
мада јас би одбрал по прибран мајстор у паметот и за ефтини пари би ги средил пластиките на твое место

Епа така прај ... земи зарибан некој или неврмајнд
мада јас би одбрал по прибран мајстор у паметот и за ефтини пари би ги средил пластиките на твое место
торте ако имаш некој што може да ги среди ајде - и јас сум за ама оди најди го..

треба да одам лично до кај аце - прво ми рече имал цел комплет нови за околу 4500 што ми беше чудно уште на старт па после ме откачи 2 пати па ми рече помини имам и фарбари и дечки што лепат па ке комбинираме.... работава е незнае ни сам што има изгледа или ме лаже

Ако те носи патот натаму, види што може да ти понуди или договорете се нешто.

А за на водно, да не беше ти кај Томче да прашуваш за фарбање? Томче работи многу добро, ама е огин скап. Јас карбонот го местев кај него на ендурото и си платив фино, ама кој ми е крив кога не знам педантно да лепам сам...

Иди прашај кај Владо Флексо да ти препорача мајстор што ќе ти ги залепи и офарба пластиките. Пред некое време ми кажа знаел некој човек, ама сега стварно не ми текнува

Ако те носи патот натаму, види што може да ти понуди или договорете се нешто.

А за на водно, да не беше ти кај Томче да прашуваш за фарбање? Томче работи многу добро, ама е огин скап. Јас карбонот го местев кај него на ендурото и си платив фино, ама кој ми е крив кога не знам педантно да лепам сам...

Иди прашај кај Владо Флексо да ти препорача мајстор што ќе ти ги залепи и офарба пластиките. Пред некое време ми кажа знаел некој човек, ама сега стварно не ми текнува
Добро кај е флексо поточно? го утепав од барање кај скопјанка, кај тинексот таму неможев да му најдам трага :)
ај плс објасни ми кај е точно ми треба за кимкото супер 8 капак кај каишот

ај дајте бтој од него ако имате па со торте може заедно ке отидеме

Добро кај е флексо поточно? го утепав од барање кај скопјанка, кај тинексот таму неможев да му најдам трага :)
ај плс објасни ми кај е точно ми треба за кимкото супер 8 капак кај каишот

Што му е на капакот ? да не ти го украдоа ?

Што му е на капакот ? да не ти го украдоа ?
Не туку беше заглавена курблата и брат ми стиснал појако и пукна делче од капакот каде што го држи запчаникот јбг тоа било најслабо, тоа запчаниците се доста јаки

И кај мене се скрши на исто место, го заваривме парчето и нема гајле. Ама ново си е ново.

Не туку беше заглавена курблата и брат ми стиснал појако и пукна делче од капакот каде што го држи запчаникот јбг тоа било најслабо, тоа запчаниците се доста јаки
иста ситуација
--- надополнето: 31 март 2013 во 21:46 ---
И кај мене се скрши на исто место, го заваривме парчето и нема гајле. Ама ново си е ново.
а колку ти земаа за заварување? јас на мојов имам некои си 3 4 сантима з варење - да беше челик ке го однесев на работа одма ке го заварев ама за моја несреќа алуминиум е :)

На што моторче? мене ми рекоа демек легура некоја била не се варела

Сега ми текна, и мене ми се скрши т.е ја скршив и ја како брат ти заглавена беше и запнав, па го однесов у ЗАВАР у маџари, од таму ме пратија у кадино (ЗАВАР) и ми го заварија, али капакот ми го уништија, ми го вратија цел изгребан, а цена мислам дека околу 400 денари ми земаа не сум сигурен

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom