Скутерчиња: Се за и околу нив

• Креатор на темата Креатор на темата _FireFox_
  • Време на започнување Време на започнување
Ја 4000 ич не ми е истрошена, сеуште ми е фабричната ДУРО (пластична) гума.... Братучед со ист мотор, со исти гуми 15.000, го шлајфува ова она, ич не му е истрошена... Таква е гумата, тешко се троши, а и лесно лизга...

Колку пати ремонт му правеше?
Не сум го правел ремонт. До сега сум сменил сајла за гас, вуфери, акомулатор, 2пати каиш и да не го фати урок но добро се држи :)

Не сум го правел ремонт. До сега сум сменил сајла за гас, вуфери, акомулатор, 2пати каиш и да не го фати урок но добро се држи :)
Aман бе што стори со ВУФЕРИВЕ да не мислеше буфери?

Колку за информација: на комшијата ЧајнаШитСкутер му се скрши на два дела. Среќа шо возел малку, па помина без последици. Не го имам уште видено, ако можам ќе напрам и некоја фотка.

Кој сака нека ме убедва дека кинезите се добри, се кладам по шо сака со кој сака... одбираме рандом мотор (марка секако) ако сака и 50 години нека е стар, ќе го возиме по каков сака терен, дека нема шасиски ништо да му настрада...

Колку за информација: на комшијата ЧајнаШитСкутер му се скрши на два дела. Среќа шо возел малку, па помина без последици. Не го имам уште видено, ако можам ќе напрам и некоја фотка.

Кој сака нека ме убедва дека кинезите се добри, се кладам по шо сака со кој сака... одбираме рандом мотор (марка секако) ако сака и 50 години нека е стар, ќе го возиме по каков сака терен, дека нема шасиски ништо да му настрада...
Еј ако имаш слика обавезно ставај. :) Иначе може да се каже дека кинезите се ефтини за тоа и се продаваат. ;)

Чекај, чекај каиш на 10.000 мењаш? Абе ти колку кила си 25? :) Што скутер е?
Првиот каиш ми се скина на 6 000-7 000 тука некаде, вториот не ми се скина но кога го однесов на мајстор за буферите каишот беше целиот сокинат и му реков да го смени тоа беше на 15 000 мислам. Инаку не сум 25 туку 80кг и еве го скутерот http://www.hamachi.mk/2011-02-07-12-27-08/50-/item/133-yy50qt-28-4тактен.html

shto pari se toa kaishite imam jas na eden kinez so 21 000km prviot kaish ama partal e cel
од 350 до 1500 денари...колку платиш тоа и ќе добиеш.. оригинален кинески е срање и евтин... рачунај дека тој е послаб од оној што ти дошол во моторот... како и дае, со 1000 денари ке земеш поквалитетна марка и ке те истера барем уште 10.000

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom