Скриншот

• Креатор на темата Креатор на темата Dimitarc
  • Време на започнување Време на започнување
my.php
[/URL][/IMG]

...

Прво направи си скриншот (ако не знаеш како дојди на мсн ќе ти објаснам), потоа зачувај слика и качи ја на www.imageshack.us земи линк од сликата и стави ја тука. Со помош на
insertimage.gif
.

За теми имаш гугл, само мораш да имаш идеа каква сакаш...

Налетав на една интересна тема на нет.. оригиналниот автор на темата немаше копија од неа (4 години е стара), па добив дозвола да ја направам од нула, работејќи само по еден скриншот. Цел графички дел (со мали исклучоци) е ист како оригиналот, има нов код за додатоците, нови елементи додадени од мене и... уште не сум до пола стигнат, ама изгледа на крај само графичките елементи ќе бидат исти со оригиналната тема :)

Еве до кај сум (адресата е клонирана, гајле ми е :)):

mehoa4.jpg

Еве го и мојот десктоп, се трудев да го потсредам за да не изгледа хаотично, како што обично е.:)

Attachments

• skrinshotky5.jpg
    skrinshotky5.jpg
    55,6 KB · Прегледи: 131
2l913k6.jpg

Со мојата омилена позадина. Празен е десктопот, пошо форматирав пред некој ден копјутеров, за 2-3 денели ќе биде... хаос

Со мојата омилена позадина. Празен е десктопот, пошо форматирав пред некој ден копјутеров, за 2-3 денели ќе биде... хаос
Mnogu ubavo. Vrati edna str i glej go mojot desktop. Vakov e odkako go kupiv komp pred 3-4 meseci.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom