Скриншот

• Креатор на темата Креатор на темата Dimitarc
  • Време на започнување Време на започнување
LouWeed напиша:
a bre deca,ke mi objasnite kao da vi go prenesam mojto monitorce tuka vo mojot monitor,mislam da go gleam tuka duplo........:pos: :pos:

fortunE: spacy,spacy.......wallpape

исто така за да го гледаш дупло може вотка да помогне, џин, пиво во големи количини...знам дека е несериозно и дека ке го избришете, ама јас си го направив меракот

Dimitarc напиша:
исто така за да го гледаш дупло може вотка да помогне, џин, пиво во големи количини...знам дека е несериозно и дека ке го избришете, ама јас си го направив меракот

brao....barem eden me razbra.......:) :)

e aj sea da vidime,dali se sprijateliv so mojot kolega tuka i mi ja napraj slikava mislam sotot kao treba..........aj SURPRISE...........

scheiss dreck kruzefix no a maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal,a zs mi ja pokaza slikava koga go pisev postot a???????????????????

LouWeed напиша:
e aj sea da vidime,dali se sprijateliv so mojot kolega tuka i mi ja napraj slikava mislam sotot kao treba..........aj SURPRISE...........

download.htm

scheiss dreck kruzefix no a maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal,a zs mi ja pokaza slikava koga go pisev postot a???????????????????

тц :icon_conf

е конечно ти разјснив како се става, сега знај за другпат

:))))))

а ова сликава ти е комбинација на две работи во кои уживаш, милина :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom