- Член од
- 6 јуни 2009
- Мислења
- 3.094
- Поени од реакции
- 445
Шо пари ги чинеше рекламава?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Така ли?
Епа сеа одкоа се најде некој да примети, ќе нема никакви пречки и ОК ќе биде.
Морони комуњарски, ги боли нив увото.
Колку време ќе треба оваа вест да ја снема од јавност и да се заташка?
Ја не пијам пиво, али сеа ни за гости не им го купувам.
Не беа насочени кон тебе.Ти благодарам за навредливите зборови но не сум политички определен и во моето мислење немаше никаква политика
Не беа насочени кон тебе.
Не примети?
Во случајов, не е битно ти што сакаш. Битно е ја што смеам, а што не.Небитно несакам јас мене да ме цитираат и да ја искажува некој својата некултура ипак е ова форум ( извинување за офф топикот )
Они сакаат да бидат true to the game, close to the costumers....Ако им сметало ова со 16 краци што не го ставиле државното.Вака смешно е преклопено.
Грешка си, можеле да го користат знамето со 8 краци, види колку го има назад... или воопшто да не користеле шал на крај краишта.Е па не се Скопско криви шо несмеат да го користат 16-кракото Сонце...
Со големи примеси на комунизам и едноумие...Капитализам....
Значи не ми е јасно...ако воопшто е нешто против тоа сонце, воопшто немаше ни да има шал со такво сонце во рекламата...Речиси и неприметливо е дека шалот е превиткан...Аман, време е да престанеме со болната наша опсесија дека постојано некој кове заговор против нас. Тоа е многу убава реклама за еден од најдобрите производи со кои се гордее Македонија!