- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.773
- Поени од реакции
- 85.790
Tака е.Мој совет - не поддржувај такви личности што не почитуваат туѓо мислење!
А дали да подржувам личности кои почитуваат личности што не почитуваат туѓо мислење?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tака е.Мој совет - не поддржувај такви личности што не почитуваат туѓо мислење!
Јас воопшто и не го прочитав твоето мислење во врска со темава...мислам дека воопшто го нема. Искрено не те ни приметив се додека поради моето мислење не ме испрати во играчница!Tака е.
А дали да подржувам личности кои почитуваат личности што не почитуваат туѓо мислење?
Е во какви услови се прави?Да знаеш во какви услови се прави Скопско и кој го прави нема да пробаш уште еднаш . ама за неписмените маркетингот продава ..
Да. И мене ме интересира. Плус ме интересира, кој тоа толку страшен лик, го прави пивото?Е во какви услови се прави?
Е во какви услови се прави?
Тоа си го видел или?Нема хигиена ни во простории ниту пак вработени тоа сакав да го кажам, битно има јак маркетинг со тоа и продажба.
За ова си у право , сум ги прошетал точилниците .. боље да не го тераме натака муабетотНема хигиена ни во простории ниту пак вработени тоа сакав да го кажам, битно има јак маркетинг со тоа и продажба.
Тоа си го видел или?
Информацијата е од мој роднина што врши транспортни услуги за Скопска пивара и имал можност да погледнете внатре ..
^ Ете и членот погоре кажува за тоа.. хигиената буквално била катастрофа ...
Кај си бил у сокарата или кај пластиката?Целиот процес е механички, скоро и да не допира човечка рака ништо.
Кај што е процесот на варење.Кај си бил у сокарата или кај пластиката?
Во точилница мора да има допир човечка рака , на лентите кога одат шишињата се заглавуваат и се кочи процесот и мора некој со рака да го реши тој проблем.
Плус ако не е наточено како што треба го отстрануваш шишето со рака, па има едни тетки шо седат и гледаат дали е оштетено шишето преку едни специјални огледала .. итн
Механички процес , да ... лентата![]()
да знаеме од шо праат паштети и салами никогаш нема да пробаме, даб сигурно не го прават во најновите фабрики на епл...се разбираме нелиДа знаеш во какви услови се прави Скопско и кој го прави нема да пробаш уште еднаш . ама за неписмените маркетингот продава ..
Кај што е процесот на варење.
И чекај сега, ако се укочи шишете и вработениот го фати шишето автоматски е нехигиенско? Си пиел пиво од лименка? Сок од лименка? Нешто од лименка си пиел? Па којзнае колку бактерии си закачил.
Како во точилницата човекот го допира пивото?