Скопско, вкусот на Македонија. Навистина?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Мој совет - не поддржувај такви личности што не почитуваат туѓо мислење!
Tака е.
А дали да подржувам личности кои почитуваат личности што не почитуваат туѓо мислење?

Tака е.
А дали да подржувам личности кои почитуваат личности што не почитуваат туѓо мислење?
Јас воопшто и не го прочитав твоето мислење во врска со темава...мислам дека воопшто го нема. Искрено не те ни приметив се додека поради моето мислење не ме испрати во играчница!

Е во какви услови се прави?
Да. И мене ме интересира. Плус ме интересира, кој тоа толку страшен лик, го прави пивото?

Љубе Лигавиот?
Бранко Црвенковски?
...

Браво за Кајгана за ова (што го објавивте), али си добивте моќен непријател, на кој како што глеате ништо не му е свето.
(освен Свето :pos:)

Нема хигиена ни во простории ниту пак вработени тоа сакав да го кажам, битно има јак маркетинг со тоа и продажба.
За ова си у право , сум ги прошетал точилниците .. боље да не го тераме натака муабетот :cenzura:

Тоа си го видел или?

Информацијата е од мој роднина што врши транспортни услуги за Скопска пивара и имал можност да погледнете внатре ..

^ Ете и членот погоре кажува за тоа.. хигиената буквално била катастрофа ...

Имав и јас можност да погледнам внатре, и не се согласувам со вас. И сега?

Сигурно пивото не го мачкаат со уље па го ставаат во шишиња. Целиот процес е механички, скоро и да не допира човечка рака ништо.

Да ми кажете дека во некој ресторан или сендвичара хиегената е никаква и да не пробам никогаш повеќе ќе ви верувам, но за ова не.

И да, Скопско е најдобро. Рекламава не ја коментирам...

Информацијата е од мој роднина што врши транспортни услуги за Скопска пивара и имал можност да погледнете внатре ..

^ Ете и членот погоре кажува за тоа.. хигиената буквално била катастрофа ...

А затоа е толку јако пивото, дека тој што го точи претходно не си ги измил рацете, кога си го точел во веце. За вакви информации треба катанец на пиварницата.

Целиот процес е механички, скоро и да не допира човечка рака ништо.
Кај си бил у сокарата или кај пластиката?:unsure:

Во точилница мора да има допир човечка рака , на лентите кога одат шишињата се заглавуваат и се кочи процесот и мора некој со рака да го реши тој проблем.
Плус ако не е наточено како што треба го отстрануваш шишето со рака, па има едни тетки шо седат и гледаат дали е оштетено шишето преку едни специјални огледала .. итн

Механички процес , да ... лентата :D

Кај си бил у сокарата или кај пластиката?:unsure:

Во точилница мора да има допир човечка рака , на лентите кога одат шишињата се заглавуваат и се кочи процесот и мора некој со рака да го реши тој проблем.
Плус ако не е наточено како што треба го отстрануваш шишето со рака, па има едни тетки шо седат и гледаат дали е оштетено шишето преку едни специјални огледала .. итн

Механички процес , да ... лентата :D
Кај што е процесот на варење.

И чекај сега, ако се укочи шишете и вработениот го фати шишето автоматски е нехигиенско? Си пиел пиво од лименка? Сок од лименка? Нешто од лименка си пиел? Па којзнае колку бактерии си закачил.

Како во точилницата човекот го допира пивото?

Мене овие Пивара ми се сумњиви.
Тоа со сонцето на спотон стварно ми личи ко да не дупат у здрав мозок. Премногу е очигледно и идиотски напраено.
Ако имале проблеми со македонски национални симболи*, можеле спотот без Сонцето од Кутлеш да го снимат. Пушти тамо вентилаторине и ај у курац, шо ќе ти се национални симболи и така амеби се пола народ... Али не, они ко да сакаат да ни покажат дека не треба да имаме национални симболи...

* такво нешто само у Македонија, кај Македонците е можно. Замислите албанска голема фирма од Тирана, праи реклама и идиотски го зашива вака орелот да не се гледа :confused: затоа што им е срам од националниот симбол.
Не се замислува баш лесно нели?

Да знаеш во какви услови се прави Скопско и кој го прави нема да пробаш уште еднаш . ама за неписмените маркетингот продава ..
да знаеме од шо праат паштети и салами никогаш нема да пробаме, даб сигурно не го прават во најновите фабрики на епл...се разбираме нели

Кај што е процесот на варење.

И чекај сега, ако се укочи шишете и вработениот го фати шишето автоматски е нехигиенско? Си пиел пиво од лименка? Сок од лименка? Нешто од лименка си пиел? Па којзнае колку бактерии си закачил.

Како во точилницата човекот го допира пивото?

Што сака може да направи , али треба да е нетокму за тоа , бидејќи шишињата немаат капаче додека он ги реди..

Пиша дека скоро се е механички , но човекот игра поголема улога.Затоа ти објаснувам што се прави еден работник таму.

Проблемот со хигиената е во самата просторија ,има некои пропусти , нема доволно канализација за пивото да истече и точилниците се некад поплавени со пиво + прашината ,ова ти кажувам од пред неколку години коа беше хаос , сеа може средиле нешто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom