Скопско, вкусот на Македонија. Навистина?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Во Прилеп ко че ни ида гости од гејлада ги сместуваме во хотел СОНЦЕ, а овие едно знаме му било страв да го покажа целосно
Да, али вие сте закоравени рурални националисти, а они се урбани либерали со отворени сфаќања.

Кого зезаат овие?

Погледнете го рекламниот спот за Скопско - Вкусот на Македонија. Обрнете внимание на симболот кој се наоѓа на шалот.

Погледнете го рекламниот спот и обрнете внимание од 0:20:
виа Кајгана

Се штитат од грците, а рушат углед во Македонија, впрочем не се мултинационална компанија нели?
Но сепак ретко и кој го приметил ова, а браво за тебе Ејсид :)
Со ова Скопско верувам дека ќе има еден голем минус од сите форумџии што ја ѕирнале статијава....
хус уит ми?

Нас име ќе ни менуваат, они на шалојте се фатиле :eek:
Значи не ми е јасно...ако воопшто е нешто против тоа сонце, воопшто немаше ни да има шал со такво сонце во рекламата...Речиси и неприметливо е дека шалот е превиткан...Аман, време е да престанеме со болната наша опсесија дека постојано некој кове заговор против нас. Тоа е многу убава реклама за еден од најдобрите производи со кои се гордее Македонија!

Од кое место на форумов бе излегнавте бе таленти?
До сеа не сум имал чест да ве читам.

Ej да ради шалот нема да пиеме пиво. Булшит, или ќе пиеме од Даб помијана

И на плоштад има 14крако ај да не идеме сеа

Да знаеш во какви услови се прави Скопско и кој го прави нема да пробаш уште еднаш . ама за неписмените маркетингот продава ..

Да, али вие сте закоравени рурални националисти, а они се урбани либерали со отворени сфаќања.
Многу ги почитувам Прилепчани поради таа работа дека си го ценат своето.Од 10 кафичи ,во 9 немаше Скопско и Кока Кола.
Е сега ќе речат малце е претерано ,ама и не е потребно Скопско таму.Едноставно не го пијат.Ретко некој пиеше освен студентиве од страна еден период запинавме ,дури не го подобрија Даб-от.
Па од Скопско имаа акција неколку пати идеа по дома и колку имаш дома Скопско количина ,толку даваа гратис.Добро беше за викенд. :D

Од кое место на форумов бе излегнавте бе таленти?
До сеа не сум имал чест да ве читам.
Мене направи ми го тоа задоволство да ми плаќаш шо ме читаш!

Жиро сметка: ПП

Па од Скопско имаа акција неколку пати идеа по дома и колку имаш дома Скопско количина ,толку даваа гратис.Добро беше за викенд. :D
Очекувам доста акции од нив у наредниот период.
Нешто као - бесплатно пиво за секој купувач, или само бесплатно пиво, like, месец дена.
Морони.
Џабе им е.

Добро сеа, факт е дек има зависници, они ќе купуваат.

Многу ги почитувам Прилепчани поради таа работа дека си го ценат своето.Од 10 кафичи ,во 9 немаше Скопско и Кока Кола.
Е сега ќе речат малце е претерано ,ама и не е потребно Скопско таму.Едноставно не го пијат.Ретко некој пиеше освен студентиве од страна еден период запинавме ,дури не го подобрија Даб-от.

Па и у Скопје, се позастапени се туборг, златен даб, амстел, лашко....скопско пијам само кога купувам од продавница.

И тапа ми дојде ова, омилено пиво ми е...или беше :)

Ептен јака антикампања може да испадне ова.

Не пијам многу пиво,али ако пијам тоа е или скопско или хајнекен.И двете мислам ги полни скопска пивара.
Да почнам да го пијам говното даб ради ова нема шанси...................

Од пивара се сто посто, маркетинг департмент. ;)
Не сме, барем јас не сум. И муабетот беше за рекламата а не за тоа кое пиво е поубаво. Ама секогаш кога некој е во недостаток на аргументи и слично мора да навредува и да се чуди од кај испаднале некои луѓе на форумов. Мој совет - не поддржувај такви личности што не почитуваат туѓо мислење!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom