Скопско, вкусот на Македонија. Навистина?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Е па не се Скопско криви шо несмеат да го користат 16-кракото Сонце... крив е Бра... ај заеби и онака е забранета политика на форумов...

даб! (и крали Марко)
шалот инаку е превиткан. очигледно е дека е намерно, се гледа батката станува со пивото и шалот стои како залепен
skopskosha.jpg

Така ли?
Епа сеа одкоа се најде некој да примети, ќе нема никакви пречки и ОК ќе биде. :drk:

Морони комуњарски, ги боли нив увото.

Колку време ќе треба оваа вест да ја снема од јавност и да се заташка?

Ја не пијам пиво, али сеа ни за гости не им го купувам.

Ти благодарам за навредливите зборови но не сум политички определен и во моето мислење немаше никаква политика

Ти благодарам за навредливите зборови но не сум политички определен и во моето мислење немаше никаква политика
Не беа насочени кон тебе.
Не примети?

А кога сме кај тебе веќе,- да знаеш дека нема врска со политика прашањето:
- Зошто најпознатата македонска фирма се срами од македонскиот национален симбол?

Еве кој е газда на Скопска Пивара Кока Кола Хеленик.
Видете само кој пазари ги држат.Русија,Италија,Украина,Полска,Нигерија цел Балкан и уште 10-20 други држави.
http://www.coca-colahellenic.com/Interactivemap/

Ако им сметало ова со 16 краци што не го ставиле државното.Вака смешно е преклопено.

Не беа насочени кон тебе.
Не примети?

Небитно несакам јас мене да ме цитираат и да ја искажува некој својата некултура ипак е ова форум ( извинување за офф топикот )

Небитно несакам јас мене да ме цитираат и да ја искажува некој својата некултура ипак е ова форум ( извинување за офф топикот )
Во случајов, не е битно ти што сакаш. Битно е ја што смеам, а што не.
Има доле копче (зборче) - Пријави. Стисни го и пријави го моето мислење, може ќе ти се посреќи, па ќе ме казнат.

Сметам дека ова е прилично лош публицитет за Пивара. Ме интересира како ќе се справат они со тоа и дали ќе го крка тој прв што го објави ова.
Моќничок непријател е пивара.
--- надополнето: Oct 4, 2011 1:47 PM ---
Ако им сметало ова со 16 краци што не го ставиле државното.Вака смешно е преклопено.
Они сакаат да бидат true to the game, close to the costumers....
Сакаат вистински навивачи да прикажат, а не фејкери (како што всушност прикажуваат). Епа земи било која слика со вистински навивачи, од било кој натпревар и ќе видиш дека обавезно има македонски знамиња, не се сите вентилатори.
Овие испаѓа дека сакале да се ебат, ама неќеле да им влезе (сето тоа на сметката која сите кои се на позиции ја користат, а тоа е македонскиот национален идентитет).

Е па не се Скопско криви шо несмеат да го користат 16-кракото Сонце...
Грешка си, можеле да го користат знамето со 8 краци, види колку го има назад... или воопшто да не користеле шал на крај краишта.

Скопско појќе јок... се ориентираме на прилепските дури да проработи Битолска пивара.

Значи не ми е јасно...ако воопшто е нешто против тоа сонце, воопшто немаше ни да има шал со такво сонце во рекламата...Речиси и неприметливо е дека шалот е превиткан...Аман, време е да престанеме со болната наша опсесија дека постојано некој кове заговор против нас. Тоа е многу убава реклама за еден од најдобрите производи со кои се гордее Македонија!

Ја сум у суштина пивопиец и до пред некоја година овде кај нас пиев стриктно Скопско бидејки ми беше најубаво и најпитко. Меѓутоа последниве години Скопско веќе може комотно да се декларира како најуназаден македонски производ. Комплетно усрано и не личи веќе ни на пиво. Скоро година веќе не го упражњавам.

Толку ли не можеле да го скријат, само буквите да се гледаат. Веќе кога лижеш гз , лижи како што треба , а вака ништо не направиле.

п.с само Дабче ќе си смукам веќе.

Значи не ми е јасно...ако воопшто е нешто против тоа сонце, воопшто немаше ни да има шал со такво сонце во рекламата...Речиси и неприметливо е дека шалот е превиткан...Аман, време е да престанеме со болната наша опсесија дека постојано некој кове заговор против нас. Тоа е многу убава реклама за еден од најдобрите производи со кои се гордее Македонија!

1.Таа е финтата.Две муви со еден удар ,
Од една страна ем го имат ,ама не е целосен симболот ,пада се вадат дека случајна и ненамерна грешка било
Од друга страна ќе го навлечат гневот на купувачите со таа постапка и ќе си ја задоволат болната желба

2.Очигледно не обожаваш пиво ,ќе знаеше дека Скопско веќе не е истото од пред неколку години.

Вака ,ни криви ни должни Прилепска Пиварница (да ,Пиварница е македонски литературно ,а не Пивара) ќе земат некој процент плус од продажба.А луѓето секако се трудат ,последните подобрувања на Даб се резултат на присуство на неколку скандинавски пивари во Прилеп минатата година.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom