"Skopsko Silver Moon" е новото пиво кое почнува да се дистрибуира низ Македонија

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
Ако мене ми се допаѓа пивото ќе си го пијам а нема да го слушам некој дегустатор на пиво што кажал дека е скопско со мраз помешано сепак се работи за различни вкусови.

Исто така сакам да кажам дека нема везе ако е наше македонско дека автоматски треба да е поефтино, да почнеме да си ги цениме производите.
Препознав дека муабетиве се во врска со мој пост, па еве:

1. Што се на`апа па ти толку? Кој ти рече дека не смееш да го пиеш пивото? Како ти, така и јас дадов мое мислење за пивото. Кој колку се разбира во пиво, на крај краева, и не е толку битно... ти се допаѓа - пиј го.. не ти се допаѓа - не го пиј.. Затоа и има толку различни видови, нели? :)

2. Читај поубаво, јас искористив зборови на НЕпознавач на пиво... ;) Чисто пошто мислам дека најубаво го опишува вкусот :)

3. Не... не значи дека ако е Македонско дека автоматски треба да е поефтино. Не значи ни дека ако е Македонско, одма треба да трвдиме дека е најголемиот пронајдок од тркалото навака. Во економскиот дел од постот, само дадов објаснување зашто увозното било што е поскапо. Извези ж`та во Америка, таму ќе биде поскапа од Џим Бим... нали? :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.871
Поени од реакции
11.565
Тапа копија на корона.

Kajgana Shop

На врв Bottom