Скопскиот S.T.A.L.K.E.R.?

• Креатор на темата Креатор на темата Vaseeee
  • Време на започнување Време на започнување
Ваљда и во други населби .. зашо мој другар ми има кажано а тој не живее во К.В.

Овие луѓе немаат ум дека некој буквално ќе ги збумбари, ќе им скрши некоја коска...или болеста е посилна од стравот?

Шо знаеш..
Зависи кај кого како. Кај повеќето е второто.

Ти Васе како адвокат да си му на ѕиркачот? :)
Има нека тајна веза...

Има нека тајна веза...

Го знаете овој wot? Ѕвер е во атомска физика, иако непрочуен доста е добар.
Еи, требаше да се логирам со друг ник. Вака е премногу очигледно.

Васе ѕиркачот сака да добие на репутација преку лажирање multiple personality disorder. Сам се фали. :)
Фино, не?

:back:

Васе ѕиркачот сака да добие на репутација преку лажирање multiple personality disorder. Сам се фали. :)
Фино, не?

Јас мислам дека ѕиркачот е човече,кое доста има пропатено како малечок.Неговите родители го имаат исмејувано,децата пред зграда му мавале заушки,а во школо редовно купувал четврт бурек со месо.Сега своите фрустрации ги лечи ѕиркајќи на 12 спрат,преку двоглед кој му е најголемиот подарок што го добил во животот или можеби го украл од некој си прв спрат во Аеродром.
Не е хумано и ние да не го пофалиме :)

Додека ѕиркаат не се опасни .. опасни се ако го земеме за пример најпознатиот Stalker .

The Night Stalker aka Richard Ramirez .. кој почна со ѕиркање ,па почна да влага по куќите да силува па да масакрира луѓе ,да црта пентаграми со крвта на жртвите .. е тоа ти е S.T.A.L.K.E.R

His mission is to watch over us. But who is watching him?

одма ќуќарката на питот под прозор ја ставам па да го видам:vozbud:или може ке ми го демне и питот?:vozbud:

20081112_horatio_caine.jpg

Јас мислам дека ѕиркачот е човече,кое доста има пропатено како малечок.Неговите родители го имаат исмејувано,децата пред зграда му мавале заушки,а во школо редовно купувал четврт бурек со месо.Сега своите фрустрации ги лечи ѕиркајќи на 12 спрат,преку двоглед кој му е најголемиот подарок што го добил во животот или можеби го украл од некој си прв спрат во Аеродром.
Не е хумано и ние да не го пофалиме :)

Who knows? :pop:

Има нека тајна веза...

Не -.-..
Туку само нејќам кога некој се глупира.

Додека ѕиркаат не се опасни .. опасни се ако го земеме за пример најпознатиот Stalker .

The Night Stalker aka Richard Ramirez .. кој почна со ѕиркање ,па почна да влага по куќите да силува па да масакрира луѓе ,да црта пентаграми со крвта на жртвите .. е тоа ти е S.T.A.L.K.E.R

Имало значи луѓе шо озбилно си ја сфаќале работата..:lud:

Фино, не?

Ме проби еј -.-' .

Ај уозбили се те молам.. Не ти иде односов со репутацијава шо ја имаш..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom