- Член од
- 5 декември 2008
- Мислења
- 55
- Поени од реакции
- 2
GENGSTA opo Закон 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Смее ли дијаспората да гласа? Кажувајте побрзо![]()
Абе од фиксен ако гласаш каков е звукот дека е прифатен гласот?!
Ваков: Тиииииииуууууеееиииииттаааиииииииииииирт. Ти, ти.Абе од фиксен ако гласаш каков е звукот дека е прифатен гласот?!
Ќути, па уште почна да завива кога пее како кума и Есма, е многу научила Браво.Е на сите не ни се верува. Не го гледа најдоброто за Македонија, го гледа најдоброто за неа. Ако она отиде у Москва сигурно ќе биде последна.. или претпоследна евентуално, катастрофа е.
Ваков: Тиииииииуууууеееиииииттаааиииииииииииирт. Ти, ти.
Тиру риру
Кога гласав за Александар Белов на Триумф, цела ноќ ми стигаа повратни. Дали беа броени господ знае.Шо е работава пратив 6 пораки за Сленг за ниедна не ми вратија![]()
Ако победи КАЉОПА, ќеја замразам како никогаш досега во животот што не сум мразела, ако треба и лично ќе ги натерам Каролина и Авалон да ја уништат медиумски!!!!!
:pos2::pos2: баш така хахаТиру риру ти
Ам ако не е прифатен, Рум дум дум. :pos2:
RUM DUM DUM:nesum:Абе од фиксен ако гласаш каков е звукот дека е прифатен гласот?!
Само "стручното" жири да не ја зафркне работата. Доволно би било само на Кајгана да се вклучат и да видат какво е мислењето на пошироката публика.