Скопски фестивал 2009 - одбери го твојот победник (анкета)

Победник на Евросонг!

• Сленг – Генгста оро

Гласови: 127 48,3%
  • Ристо Самарџиев feat. Зоран Џорлев – 103 бели лебеди

Гласови: 14 5,3%
  • Next Time - Нешто што ќе остане

Гласови: 29 11,0%
  • Проект Македонија – Помалку наивно

Гласови: 10 3,8%
  • Рок Агресори - Динг донг

Гласови: 20 7,6%
  • Даниел – Сила на љубовта

Гласови: 2 0,8%
  • Александар Белов - Застани

Гласови: 9 3,4%
  • Костадин Папа – За неа постојам

Гласови: 3 1,1%
  • Влатко Лозаноски - Блиску до мене

Гласови: 20 7,6%
  • Верче Пандиловска – Северно од мене, јужно од тебе

Гласови: 0 0,0%
  • Браво Бенд - Девојко

Гласови: 2 0,8%
  • Влатко Илиевски - Најбогат на свет

Гласови: 13 4,9%
  • Калиопи & Наум - Рум дум дум

Гласови: 12 4,6%
  • Кристијан - Нема да зборам

Гласови: 1 0,4%
  • Дејан Трифуновски - Љубовта доаѓа

Гласови: 0 0,0%
  • Андријана Јаневска – Дрво без корен

Гласови: 1 0,4%

• Вкупно гласачи
    263
Статус
Затворена за нови мислења.
СИТЕ ЗА ГЕНГСТА ОРО, еуфорија, возбуда, зашто мора да има и жири?
Ако е како што треба, ГЕНГСТА ОРО победуваат од телевоутинг, само Мортиша да не победи со нејзиниот спонзор Т Мобиле
ГЕНГСТА ОРО за победници!

Не ми се верува како Калиопи си ја уништи кариерата за една мочана евровизија.
Е на сите не ни се верува. Не го гледа најдоброто за Македонија, го гледа најдоброто за неа. Ако она отиде у Москва сигурно ќе биде последна.. или претпоследна евентуално, катастрофа е.

Е на сите не ни се верува. Не го гледа најдоброто за Македонија, го гледа најдоброто за неа. Ако она отиде у Москва сигурно ќе биде последна.. или претпоследна евентуално, катастрофа е.

Да, сега Тамара и компанија ќе се тешат дека не се веќе најлошите претставници. :tapp:

Нема да ја пуштат ни да пее.Страшна е и опасна за деца ги плаши.Ко Мајкл Џексон.

Ако победи КАЉОПА, ќеја замразам како никогаш досега во животот што не сум мразела, ако треба и лично ќе ги натерам Каролина и Авалон да ја уништат медиумски!!!!!
ГЕНГСТА ОРО МОРАЛНИ ПОБЕДНИЦИ, ПОБЕДНИЦИ ВО СЕКОЈА СМИСЛА!!!

Гласано за Генгста оро.
Мада, подеднакво интересни би биле и Рок Агресори и Некстајм (заради певливоста) :)

Ке ја дисфаликуваат. Мора цела Евровизија да ја цензурираат за над 18 години и со срцеви проблеми.

Влатко илиевски е најдобар, и вокално и текст и се. Некст тајм после тоа следува. Инаку другите ама баш ич не ги бива:toe:

Смее ли дијаспората да гласа? Кажувајте побрзо :)

Шо е работава пратив 6 пораки за Сленг за ниедна не ми вратија:tapp:
Прати и за НекстТајм, да видиме дали ќе ти врати :)

Преоптеретени се мобилните оператори. Немаат капацитет за вакво нешто, да се разбереме. Во моментов сигурно им чурат серверите, а момците во „систем сала“ викаат „Ауууу брат, рестартирај, рестартирај бе!“. :)))

Ако победи КАЉОПА, ќеја замразам како никогаш досега во животот што не сум мразела, ако треба и лично ќе ги натерам Каролина и Авалон да ја уништат медиумски!!!!!
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos::pos::pos::pos::pos:
:zver:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom