абе 15 не 14Генгса оро СИТЕ САКАМЕ МАСОВНО ГЛАСАЊЕ ОДМА 1447 14
1447 15Генгса оро СИТЕ САКАМЕ МАСОВНО ГЛАСАЊЕ ОДМА 1447 14
Не шири дезинформации, 15 е за Генгста.Генгса оро СИТЕ САКАМЕ МАСОВНО ГЛАСАЊЕ ОДМА 1447 14
Е на сите не ни се верува. Не го гледа најдоброто за Македонија, го гледа најдоброто за неа. Ако она отиде у Москва сигурно ќе биде последна.. или претпоследна евентуално, катастрофа е.Не ми се верува како Калиопи си ја уништи кариерата за една мочана евровизија.
Да, сега Тамара и компанија ќе се тешат дека не се веќе најлошите претставници.Е на сите не ни се верува. Не го гледа најдоброто за Македонија, го гледа најдоброто за неа. Ако она отиде у Москва сигурно ќе биде последна.. или претпоследна евентуално, катастрофа е.
Нема да ја пуштат ни да пее.Страшна е и опасна за деца ги плаши.Ко Мајкл Џексон.Е на сите не ни се верува. Не го гледа најдоброто за Македонија, го гледа најдоброто за неа. Ако она отиде у Москва сигурно ќе биде последна.. или претпоследна евентуално, катастрофа е.
Прати и за НекстТајм, да видиме дали ќе ти вратиШо е работава пратив 6 пораки за Сленг за ниедна не ми вратија
Ако победи КАЉОПА, ќеја замразам како никогаш досега во животот што не сум мразела, ако треба и лично ќе ги натерам Каролина и Авалон да ја уништат медиумски!!!!!