- Член од
- 5 декември 2008
- Мислења
- 55
- Поени од реакции
- 2
GENGSTA opo Закон
И мене ме интересира, да знам дали пуштав за џабе пораките за ЃЕНГСТАНАСмее ли дијаспората да гласа? Кажувајте побрзо
Тиру риру тиАбе од фиксен ако гласаш каков е звукот дека е прифатен гласот?!
Ваков: Тиииииииуууууеееиииииттаааиииииииииииирт. Ти, ти.Абе од фиксен ако гласаш каков е звукот дека е прифатен гласот?!
Ќути, па уште почна да завива кога пее како кума и Есма, е многу научила Браво.Е на сите не ни се верува. Не го гледа најдоброто за Македонија, го гледа најдоброто за неа. Ако она отиде у Москва сигурно ќе биде последна.. или претпоследна евентуално, катастрофа е.
Ваков: Тиииииииуууууеееиииииттаааиииииииииииирт. Ти, ти.
Доста описно. ФалаТиру риру
Кога гласав за Александар Белов на Триумф, цела ноќ ми стигаа повратни. Дали беа броени господ знае.Шо е работава пратив 6 пораки за Сленг за ниедна не ми вратија
Каролина!!!Ако победи КАЉОПА, ќеја замразам како никогаш досега во животот што не сум мразела, ако треба и лично ќе ги натерам Каролина и Авалон да ја уништат медиумски!!!!!
:pos2::pos2: баш така хахаТиру риру ти
Ам ако не е прифатен, Рум дум дум. :pos2:
RUM DUM DUM:nesum:Абе од фиксен ако гласаш каков е звукот дека е прифатен гласот?!
Аха, надевај се. Ако се сите како Џокси или Џафер супер ќе биде, али...Само "стручното" жири да не ја зафркне работата. Доволно би било само на Кајгана да се вклучат и да видат какво е мислењето на пошироката публика.