Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Генгса оро СИТЕ САКАМЕ МАСОВНО ГЛАСАЊЕ ОДМА 1447 14
1447 15Генгса оро СИТЕ САКАМЕ МАСОВНО ГЛАСАЊЕ ОДМА 1447 14
Генгса оро СИТЕ САКАМЕ МАСОВНО ГЛАСАЊЕ ОДМА 1447 14
Е на сите не ни се верува. Не го гледа најдоброто за Македонија, го гледа најдоброто за неа. Ако она отиде у Москва сигурно ќе биде последна.. или претпоследна евентуално, катастрофа е.Не ми се верува како Калиопи си ја уништи кариерата за една мочана евровизија.
Е на сите не ни се верува. Не го гледа најдоброто за Македонија, го гледа најдоброто за неа. Ако она отиде у Москва сигурно ќе биде последна.. или претпоследна евентуално, катастрофа е.
Е на сите не ни се верува. Не го гледа најдоброто за Македонија, го гледа најдоброто за неа. Ако она отиде у Москва сигурно ќе биде последна.. или претпоследна евентуално, катастрофа е.
Прати и за НекстТајм, да видиме дали ќе ти вратиШо е работава пратив 6 пораки за Сленг за ниедна не ми вратија![]()
Ако победи КАЉОПА, ќеја замразам како никогаш досега во животот што не сум мразела, ако треба и лично ќе ги натерам Каролина и Авалон да ја уништат медиумски!!!!!