Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Леле каква е Калиопи како од Адамс фемили. Песнава е срање ама за жал се мислам дека таа ќе победи.
Леле каква е Калиопи како од Адамс фемили. Песнава е срање ама за жал се мислам дека таа ќе победи.
и фали уште Галијани (чичко Гној)
а онај типон не го нашминкале денес во очине како од Андреев фешн
Ова песнава сеа шо е не е слична на она детено шо не преставуваше на детскион евросонг се викаше мислам Роденденски бакнеж?
Copy-Paste е, само со друг изведувач и текст. Леле стварноооо, цело време се прашував од каде ми е позната... ц ц цОва песнава сеа шо е не е слична на она детено шо не преставуваше на детскион евросонг се викаше мислам Роденденски бакнеж?
Абе жирито е се мој до мојег.Борба до крај !
Сленг сеуште не го отпеале своето![]()
Ова песнава сеа шо е не е слична на она детено шо не преставуваше на детскион евросонг се викаше мислам Роденденски бакнеж?
Тој е. Мислам кажаа во четвртокот дека е он и истата песна (слична) е со таа што ја пееше тогаш.
ти викам дека музиката беше слична на та песнаНе какајте и двајцата , не правам ја такви песни бе.Хелооооу
Костадин учествуваше годината кога ја победив, а он беше трети:wink: