PokerFace
I'll never be the same..
- Член од
- 30 март 2009
- Мислења
- 1.212
- Поени од реакции
- 623
Ја видов многу повеќе океј момци во првите редови што ги пееа песните отколку девојки. Прострујуваа некој апла-малолетнички со пива шо ги фрлаа назад у публика и се гураа како ненормални а ја знаеа само Wonderful Life и Stay и ми идеше да ги истепам. Исто така морам да напоменам дека имаше многу ама страшно многу луѓе кои чинам дека првпат дошле на ваков настан - по тоа што беа средени со фустанчиња , штикли и што ти ја знам . Страшно невкусно за ваков настан , а богами и непрактично.
Битно снимав , се изнапеав , ми се згрчи вилициата од насмевка и жал ми е што не фатив ружа иако сум машко , сакав да фатам и да ја поклонам на девојката.
Тоа не беше наменето за машкиот род само
, општо кажувам. На пример до мене што стоеа 2-3 девојчиња кога свиреа Чалгија они мешаа, на С.А.Р.С не престанаа да рипаат, а од тексот на песните ни А не гукнаа и кога излегоа Х’ртс мислам дека ќе ги изрогав, не можев да рипнам без да ми преречат за фризурата. Се воздржав од коментари за аутфитот мислејќи дека само јас приметив ... со миничи до пичњак (да ми извините на израз) и со пивото у рака и “главни фаци„ беа. Страшно.