H
Hip.Hop_MKD
Гостин
Ако било за тестирање не би било пологично тоа да се направи доцна навечер, кога нема луѓе и да не ствараат паника? 

Паника?Ако било за тестирање не би било пологично тоа да се направи доцна навечер, кога нема луѓе и да не ствараат паника?![]()
Колку такви случаи имаше низ средните школиОвие што лажно пријавуваат бомби само за сеир, треба голи на -10 да се закачат на некој од споменициве, чисто онака... за сеир. Кретенизам пар екселанс.Гарант постои посебен круг во пеколот за таквите.
Лук он да брајд сајд.Овие што лажно пријавуваат бомби само за сеир, треба голи на -10 да се закачат на некој од споменициве, чисто онака... за сеир. Кретенизам пар екселанс.Гарант постои посебен круг во пеколот за таквите.
Знам и јас кога бев средно имаше такви муабети... што не ја прави работата и постапката помалку дебилна.Колку такви случаи имаше низ средните школиЈа додека учев средно,сигурно едно 5-6 дојави за бомби имаше..лажни фала на бога
Кој не научил јави се у архива и пријави бомба..
![]()
Поарно вистинити пријави него без пријави xDЛук он да брајд сајд.
Поарно лажни пријави одколку вистинити.![]()
Еиии доста колку пати ме извадиле во средно во ЈБТ од тестови и испрашување. Не ги плукај, кога требало се нашле..Овие што лажно пријавуваат бомби само за сеир, треба голи на -10 да се закачат на некој од споменициве, чисто онака... за сеир. Кретенизам пар екселанс.Гарант постои посебен круг во пеколот за таквите.
Па не за тие внатре ако им соопштиле преку разглас, за тие другите што се информираме од медиумите.Паника?
Ах ЈБТЕиии доста колку пати ме извадиле во средно во ЈБТ од тестови и испрашување. Не ги плукај, кога требало се нашле..![]()
Па не за тие внатре ако им соопштиле преку разглас, за тие другите што се информираме од медиумите.
Навистина ме исплаши веста, не би сакал нешто лошо да се случи на луѓето нешто или општо на целокупната таа милионска инвестиција кој го раздивижи пазарот.
И тогаш ми одеа на нерви. Ако не си спремен за испрашување избегај, а не да се јавуваат таму дека имало бомба. Идиотизам! Со такви работи не се игра!Еиии доста колку пати ме извадиле во средно во ЈБТ од тестови и испрашување. Не ги плукај, кога требало се нашле..![]()
А бе се испразни ова? Да идам конечно да го видам. Или уште се драпаат за тоалетни.