Skopje City Mall

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Ако било за тестирање не би било пологично тоа да се направи доцна навечер, кога нема луѓе и да не ствараат паника? o_O

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.663
Поени од реакции
213
Kako da ne isprobavale, ni oni ne se ludi u spic da probuvaat se ima nekoja tocka javeno za nesto i jbg mora merki na bezbednost ama nema da kazat

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Овие што лажно пријавуваат бомби само за сеир, треба голи на -10 да се закачат на некој од споменициве, чисто онака... за сеир. Кретенизам пар екселанс. :facepalm: Гарант постои посебен круг во пеколот за таквите.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.776
Поени од реакции
9.904
Овие што лажно пријавуваат бомби само за сеир, треба голи на -10 да се закачат на некој од споменициве, чисто онака... за сеир. Кретенизам пар екселанс. :facepalm: Гарант постои посебен круг во пеколот за таквите.
Колку такви случаи имаше низ средните школи :sneaky: Ја додека учев средно,сигурно едно 5-6 дојави за бомби имаше..лажни фала на бога :) Кој не научил јави се у архива и пријави бомба.. :pos:

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
Лук он да брајд сајд.
Поарно лажни пријави одколку вистинити.:D

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Колку такви случаи имаше низ средните школи :sneaky: Ја додека учев средно,сигурно едно 5-6 дојави за бомби имаше..лажни фала на бога :) Кој не научил јави се у архива и пријави бомба.. :pos:
Знам и јас кога бев средно имаше такви муабети... што не ја прави работата и постапката помалку дебилна.:)

O

ob1

Гостин
Еиии доста колку пати ме извадиле во средно во ЈБТ од тестови и испрашување. Не ги плукај, кога требало се нашле.. :)

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Па не за тие внатре ако им соопштиле преку разглас, за тие другите што се информираме од медиумите.
Навистина ме исплаши веста, не би сакал нешто лошо да се случи на луѓето нешто или општо на целокупната таа милионска инвестиција кој го раздивижи пазарот.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Еиии доста колку пати ме извадиле во средно во ЈБТ од тестови и испрашување. Не ги плукај, кога требало се нашле.. :)
Ах ЈБТ :D Повеќе имаше бомби него работни денови :pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Па не за тие внатре ако им соопштиле преку разглас, за тие другите што се информираме од медиумите.
Навистина ме исплаши веста, не би сакал нешто лошо да се случи на луѓето нешто или општо на целокупната таа милионска инвестиција кој го раздивижи пазарот.

Еден портал, не медиумите. Внатре убаво соопштиле за што станува збор и немаше никаква евакуација.

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
И тогаш ми одеа на нерви. Ако не си спремен за испрашување избегај, а не да се јавуваат таму дека имало бомба. Идиотизам! Со такви работи не се игра!

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
T

The Cryptkeeper

Гостин
А бе се испразни ова? Да идам конечно да го видам. Или уште се драпаат за тоалетни.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.321
Поени од реакции
10.366
А бе се испразни ова? Да идам конечно да го видам. Или уште се драпаат за тоалетни.

Бев до пред 1 саат,на раат се прошетав како што сакав без некој да ме гура и се тоа.Незнам како е за викенд ама еве денеска си беше таман,можеш комотно да отидеш.

Kajgana Shop

На врв Bottom