Skopje City Mall

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.831
Поени од реакции
8.862
Green Tea Frapuccino најдобра ствар :)
Е ај чим више си кажуваме..... Iced Mocha :(

--- надополнето: 5 октомври 2012 во 14:16 ---
Види сега вака Старбакс може е убаво кафето не сум го пробал неможам да кажам,ама сигурен сум дека има некоја фирма за кафе која прави поубаво кафе,а не е толку позната,а зашто на Американците се им е фирма и познато и се пали цел свет тоа е затоа што на се и сешто се лупа јака реклама и сите во несвест паѓаме еве јас на пример не пијам Кока-Кола кога истиот вкус се исто е кај Синалко,а цената е дупло помала.
Аха, да.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.831
Поени од реакции
8.862
Уште Hard Rock Cafe да отворат, Атина има ние немаме. :icon_lol:
И Кока колата ја расипаа не е тоа што беше, моментално Синалкото ми е поубаво.
Кој пробал кока кола надвор од Македонија знае колку е голема разликата а имаат исто име.
Мене јуесејската ми беше неубава, искрено. Нашата е подобра ;) А во што е разликата, не би можела точно да кажам.

П

Пепси_

Гостин
Мене јуесејската ми беше неубава, искрено. Нашата е подобра ;) А во што е разликата, не би можела точно да кажам.
Пумо да си ееш векот give me five нашата кока (кола) е нај добра до сеа шо сум пробал, у грција како мочка,а во германија не е ич газирана.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.831
Поени од реакции
8.862
Пумо да си ееш векот give me five нашата кока (кола) е нај добра до сеа шо сум пробал, у грција како мочка,а во германија не е ич газирана.
За Германија не знам, али во јуесејот не ми е газирана, а башка коментарот на една србинка беше ,,како цимет да има, бљак,,. Па сега ти види :)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.932
Поени од реакции
41.915
Секој има различен вкус мене пак Макдонската ми е како мочка исто како од оние сокови од 20 ден. Не сакам многу газарина сакам малку да е блага.
Не иста како онаа што ја пиевме пред 10 години. Ја расипаа моментално само Пепси има добар вкус, а ако не ви се дава пари и Синалкото е добар. Фали уште нив да ги расипат па ќе пиеме вода.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Значи како го начекавме ССМ на нож да не читаат потенцијални инвеститори, ќе побегнат газ преку глава! :)

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.851
Поени од реакции
5.179
Интересно, Старбакс го пљукаат оние што никогаш не ни влегле во Старбакс.
Инаку фали едно тејк авеј кофи во трговскиов, било Старбакс, Неро или Коста.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Уште Hard Rock Cafe да отворат, Атина има ние немаме. :icon_lol:
И Кока колата ја расипаа не е тоа што беше, моментално Синалкото ми е поубаво.
Кој пробал кока кола надвор од Македонија знае колку е голема разликата а имаат исто име.
Пред неколку години македонската Кока Кола беше прогласена за најдобра во цел свет од страна на компанијата.
Наградата се должеше на квалитетот на водата што ја користи Скопска Пивара.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Интересно, Старбакс го пљукаат оние што никогаш не ни влегле во Старбакс.
Инаку фали едно тејк авеј кофи во трговскиов, било Старбакс, Неро или Коста.
А ти секое сабајле одиш а? :tapp:

Незнам како е во Скопје, ама во Тетово секоја втора кафитерија/кафич има кафе за носење! И незнам што ви е филмов, не живите у Њу Јорк!

П

Пепси_

Гостин
А ти секое сабајле одиш а? :tapp:

Незнам како е во Скопје, ама во Тетово секоја втора кафитерија/кафич има кафе за носење! И незнам што ви е филмов, не живите у Њу Јорк!
:pos::pos: не у њу јорк ама во англија живее мислам членот блиску сепак беше :LOL:

Член од
10 септември 2011
Мислења
133
Поени од реакции
73
Carrefour = Дискотека :D обезбедување еден куп и пуштаат на бранови хахахаххах.
Киното од ноември ке било готово - тоа најповеќе ме интересираше.
А и кугланата не е пуштена.

koskar

Џон Клиз
Член од
27 август 2005
Мислења
566
Поени од реакции
360
Пред неколку години македонската Кока Кола беше прогласена за најдобра во цел свет од страна на компанијата.
Наградата се должеше на квалитетот на водата што ја користи Скопска Пивара.
башка што америчката повеќе не ја прават со шеќер туку со high fructose corn syrup, што е „тешка хемија“. и викаат дека е канцероген.
постојат само пар места во ус каде се прави кока кола со шеќер. и таа е подобра од нашата бидејќи се прави со шеќер од шеќерна трска
шеќер од шеќерна трска е бољи од тој од репка, патем.

Kajgana Shop

На врв Bottom