Skopje City Mall

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Леле, леле, одвај чекам да го отворат. Од една страна, не сакам да имам очекувања, со оглед на тоа дека и за ВЕРО имавме очекувања, па од кога го отворија внатре имам влезено можеби преку сила 3 пати. :rolleyes: Од друга страна јаките модни марки ме охрабруваат дека ќе биде супер. Единствено ми е навистина жал за Старбакс, ама тоа е, ќе чекам подобри времиња.:icon_lol:

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Леле, леле, одвај чекам да го отворат. Од една страна, не сакам да имам очекувања, со оглед на тоа дека и за ВЕРО имавме очекувања, па од кога го отворија внатре имам влезено можеби преку сила 3 пати. :rolleyes: Од друга страна јаките модни марки ме охрабруваат дека ќе биде супер. Единствено ми е навистина жал за Старбакс, ама тоа е, ќе чекам подобри времиња.:icon_lol:
Нема д има Старбакс?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Нема д има Старбакс?
Мислам дека и покрај најавите нема да има, затоа што последниот пат (пред некој месец) кога ги најавуваа “брендовите“ кои ќе доаѓаат, го изоставија Старбакс. Мислам јас би била и повеќе од среќна доколку намерно го изоставаат за да не изненадат во септември ( :icon_mrgr: ), ама сепак мислам дека сега за сега ќе си бидеме без Старбакс. :)

Член од
9 март 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
220
Не мисла дека некогаш е имало наjави за присуство на Starbucks во Skopjе City Mall. Поскоро беха слухови е спекулации. Вероватно причина за тоа е присуството на Carrefour преку грчката Marinopolous Group. Истата компаниjа има партнерство или франшиза за земjи од регионот за Marks&Spencer, Sephora, GAP, Starbucks, Banana Republic и се разбира Carrefour. Кога бе наjавено присуството на Carrefour, некои решиха дека тоа значи влез на грците и со другите ланци.
Но Marinopolous немат права за брендот во Македониjа а и не знам некоj друг да има. Или па самата компаниjа на има планови за директен влез.
Во истото време српската "Делта Груп" има франшизата за Македониjа на Costa Coffee.
За мене повероватно е прво да влезе британскиот ланец.

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Јас мислам дека отварањето на ваков трговски не е баш пријатно за скопската "елита" пошто ќе мора да смислат нешто ново за курчење што ќе го замени досегашното "Ова ми е од Солун".

Член од
28 јануари 2012
Мислења
4.502
Поени од реакции
8.715
Ве известуваме дека денес го отворивме MyMall! Секој од вас ќе може да си отвори свој бутик, ресторан, куглана, книжарница, кино или супермаркет. Сопствениците на најпосетуваните продавници ќе освојат ексклузивни подароци. Отворете своја продавница веднаш:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.232
Поени од реакции
34.533
Ве известуваме дека денес го отворивме MyMall! Секој од вас ќе може да си отвори свој бутик, ресторан, куглана, книжарница, кино или супермаркет. Сопствениците на најпосетуваните продавници ќе освојат ексклузивни подароци. Отворете своја продавница веднаш:
Фејсбук игра за лупање фанови на фан пејџот, мислам дека не е релевантен постов за темава... :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Убаво изгледа, имаат датум ставено на отварање?

Член од
30 јануари 2010
Мислења
468
Поени од реакции
573
Како има да рикне тоа има да биде таму дувло за наркомани после.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Кога ќе бидат пуштени огласите за работа пишете тука, моментално следам и уште нема ништо..

Kajgana Shop

На врв Bottom