Skopje City Mall

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.408
Поени од реакции
5.973
Се смета дека Скопје сити мол ќе биде главен мотор на економијата во Скопје, бидејќи планира да отвори 2.000 работни места. Наскоро закупците ќе ги објават и првите огласи за вработување.
Кажете кога ќе биде тоа наскоро.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.208
Поени од реакции
18.323
Ако еден двокатен автобус е 13 метри долг и 4 висок не е лоша големината на објектов :)

Или уште подобра споредба со околината

Сликите превземени одbuild.mk

Член од
20 февруари 2009
Мислења
103
Поени од реакции
73

Cineplexx киното (y) Погледајте на фб фан страницата на киново во Србија огромно се таму има 7 сали кај нас 8 ..

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
Ајде храмот за обожување на консумеризмот, кој што ќе остави многу луѓе без работа, мали луѓе со скромни примања.

Еј ама важно градбата е грандиозна поголем нужник досега во Скопјето немало ама и светски брендови ќе има. Па и скопјанките ќе ја слават нивната инфантилност стерилност и дебилност купувајќи нешта кои што не им требаат со пари кои што ги немаат, и ќе си мислат во Лос Анџелес живеат а не во Скопје.
А ти во кое село живееш чисто информативно па имаш провинцијалски комплекси?

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
А ти во кое село живееш чисто информативно па имаш провинцијалски комплекси?
Одавде реката, ама барем мислам со своја глава не сум партисли тампон.
--- надополнето: 3 јули 2012 во 17:27 ---
Staj go na ignore bucio, tapa faca e :D
О не знаев дека се пронајде во мислењето мое за молот и скопјанките :icon_lol:.

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
Одавде реката, ама барем мислам со своја глава не сум партисли тампон.
--- надополнето: 3 јули 2012 во 17:27 ---

О не знаев дека се пронајде во мислењето мое за молот и скопјанките :icon_lol:.
Ти си вагинален тампон! Не си фактор некој па тебе да ти правдам кој сум и што сум, а ако толку те интерасира заради селска радозналост немам книшка нити планирам во иднина да имам ако имаш знаење и квалитет за да успееш во приватен сектор не ти барат книшка нив ги интересира дали можеш да им го зголемиш профитот или не , а не дали си му го пушел на Бранко или Грујо, ама за ваков празноглавец од река ова е научна фантастика Eleanor може е во право за ваков како тебе само ignore му е мајката.

Kajgana Shop

На врв Bottom