Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Која е причината?Не се прави удрен,знаеш каде е глездото..Центар,Карпош.И сега од истите тие ликови и од нивните синови и ќерки има гушкање изразување љубов према ГТЦ и сл...Не дека многу им е гајле...си имаат причина.
Гагарин сигурно се превртува во гроб коа глеа какви разбојници и крвници (на сопствениот си народ) му дигаат споменик и кога гледа колку пари кркнале на таа основа, врз негово име.[DOUBLEPOST=1429445778][/DOUBLEPOST]Не си ни свесен какви све споменици и скулптури има низ светот.Ние сме нула.Има тема за скулптури низ светот,побарај ќе видиш.
Гагарин е човек кој треба да го слави цел свет,не е само Русин.Србија или Босна беше незнам,направија спименик на Брус Ли и цел свет дозна за тоа место.
После едно пет-шест години, на било која тема што и да пишат, секоја шуша ќе може да им одбруси: "Абе не заебавај, вие ко се праевте на удрени, слепи при очи, пред пет-шест години, на што личеше тоа?"Има љубави има. Има и автопати низ светот без кратери. Има паркови во центар на градови. Има се има цитронче. Кога се има зошто да не. Туку кога се нема е муабетот овде. Кога се краде. Кога лопушана те сардисала од сите страни. Кога за мочано место да те пикнат негде на Гагарин плочата ќе ја браниш. Ќе ти се свиѓа ќе и се восхитуваш. Леб бе немате да јадете, оној битушанецот се исплака како мало дете кога го лупнаа по џеб за само 10% од парите кои му влегуваат замисли 50% да го лупнат на камени мост ќе проси, од пазар со една кеса си идете, во продавници се мушкате по рафтови со очи јадете, карта за воз немате да си платите, на софра менито од левата страна го гледате кај што се цените а не каде е јадењето, странство ви станаа една бугарија - а споменици ми браните. И следен пат кога ќе се мушкаш по џебови да најдеш 100 денари или пред да викнеш по тате да ти даде 200 денари за чаршија сети ми се на муабетов и удри си ја главата посилно од некој ќош.
Има љубави има. Има и автопати низ светот без кратери. Има паркови во центар на градови. Има се има цитронче. Кога се има зошто да не. Туку кога се нема е муабетот овде. Кога се краде. Кога лопушана те сардисала од сите страни. Кога за мочано место да те пикнат негде на Гагарин плочата ќе ја браниш. Ќе ти се свиѓа ќе и се восхитуваш. Леб бе немате да јадете, оној битушанецот се исплака како мало дете кога го лупнаа по џеб за само 10% од парите кои му влегуваат замисли 50% да го лупнат на камени мост ќе проси, од пазар со една кеса си идете, во продавници се мушкате по рафтови со очи јадете, карта за воз немате да си платите, на софра менито од левата страна го гледате кај што се цените а не каде е јадењето, странство ви станаа една бугарија - а споменици ми браните. И следен пат кога ќе се мушкаш по џебови да најдеш 100 денари или пред да викнеш по тате да ти даде 200 денари за чаршија сети ми се на муабетов и удри си ја главата посилно од некој ќош.
Почна поставувањето на оградата на мостот кај Холидеј ин.
Малку скапо, ама ова не е обична ограда туку ОГРАДА.
Сигурно се испазариле за цената, им барале намалување на цената за 5%, и затоа сега кошта само 1,8 милиони евра, еве во Дубаи поскапо им кошта.
СКОПЈЕ2014 го поддржувам оти е и двигател на македонската економија, зошто со градењето се помага на градежната индустрија, цементната индустрија, индустријата за градежни материјали, неметалната индустрија, индустријата за ископување руди и камен, огноотпорната индустрија, нафтената и енергетиката, со што се зачувуваат и генерираат илјадници работни места во Македонија. Значи, СКОПЈЕ2014 е сеиозен осмислен ekoномски проект со кој се поддржуваат 8 важни индустриски гранки. Ако овие економски бенефити не ти се јасни, пиши ми, ќе ти објаснам.
Дефинирај ми како е општо добро еве да речеме фасадата на министерство за правда.
Тоа е културно и здравствено добро. Културно е зошто новата фасада е архитектонска убавина.
Здравствено добро е зошто новата фасада ја разбива монотонијата и депресивното сивило на околните згради изградени во комунистички брутализам.
Тоа е културно и здравствено добро. Културно е зошто новата фасада е архитектонска убавина.
Здравствено добро е зошто новата фасада ја разбива монотонијата и депресивното сивило на околните згради изградени во комунистички брутализам.
У право си, ќе одам секој ден таму да се лечам. Што има врска што со тие пари можеше да се среди некој здравствен дом и да имавме вистински бенефит. Како бе лупетате вакви глупости. Не ви паѓа срам?!