- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.483
- Поени од реакции
- 26.833
Остави го нека глуми лудило де. Убаво е Дарданија да го критикува проектот.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Остави го нека глуми лудило де. Убаво е Дарданија да го критикува проектот.
Тука се поставува едно друго прашање: Што ако се направи панорамско тркало - ако има слаба посетеностЗошто треба да има панорамско тркало кога само 200 метри понатака го имаме Скопското кале од каде што има многу подобар поглед кон градот, исто така и Водно е тука.
Мене колку што ми фаќа мозокот панорамско тркало би требало да има во рамните градови.
Исто така сум видел панормаски тркала во развиени градови, Скопје сеуште нема ни трамвај, и некои делови немаат ни канализација и асвалт.
СубвенцииТука се поставува едно друго прашање: Што ако се направи панорамско тркало - ако има слаба посетеност
Да појаснам:
Нели направија две плажи..... засадија палми, игралиша и тн ....
Исти такви плажи има во Париз
Меѓутоа плажите во Париз се користат, а во Скопје не се користат.
Или рингишпилот ...Мене ми е многу убав. Со коњчиња кои одат горе доле, кочии, музика и се друго. Јас кога ќе излезам на плоштад постојано одам да си го видам рингишпилот бидејќи ми е многу убав.
Меѓутоа на децата за кои е направен, не им се допаѓа - одете погледајте ќе видите многу малце деца го користат.
И за панормското тркало важи исто- што ако го направат а потоа нема посетители
Тука се поставува едно друго прашање: Што ако се направи панорамско тркало - ако има слаба посетеност
Да појаснам:
Нели направија две плажи..... засадија палми, игралиша и тн ....
Исти такви плажи има во Париз
Меѓутоа плажите во Париз се користат, а во Скопје не се користат.
Или рингишпилот ...Мене ми е многу убав. Со коњчиња кои одат горе доле, кочии, музика и се друго. Јас кога ќе излезам на плоштад постојано одам да си го видам рингишпилот бидејќи ми е многу убав.
Меѓутоа на децата за кои е направен, не им се допаѓа - одете погледајте ќе видите многу малце деца го користат.
И за панормското тркало важи исто- што ако го направат а потоа нема посетители
Субвенции![]()
Да....Субвенции![]()
Која е потребата од субвенции за ова? Ај субвенции за национални музеи,театри ама што ќар ќе има државата од тркало ако не праи пари.Субвенции![]()
ова можеби го прават како превенција од поплави.
ако заврне силен дожд и скопје се поплави луѓето ќе може да се качат на панорамското тркало и да се спасат од водата.
место да ги средат одводните мрежи во градовите, после малку посилен дожд многу градови се катастрофа, пари се трошат на луксуз и на правење лажна слика и приказни како ние сме високо развиена земја.
Па тоа е и проблемот генерално. Се слушнаа неколку снимки, и сите мислат дека јасна им е работата.па го слушаш грујо на снимките како шпанските скали му се јаки и треба да ти е јасна работата.
Ти као да имаш дополнителни информации зашто го прават проектотПа тоа е и проблемот генерално. Се слушнаа неколку снимки, и сите мислат дека јасна им е работата.
Немам дополнителни, ги имам истите информации што ги повторија милијарда пати. Ама ете, разговорите од 2012 и 13, кога се дискутирало за практични решенија на изведбата биле доказ дека проектот не бил осмислен.Ти као да имаш дополнителни информации зашто го прават проектот![]()