- Член од
- 21 септември 2012
- Мислења
- 1.308
- Поени од реакции
- 1.443
Свака им част на соросоидиве,како само наоѓаат вакви дебилни ликови.
ти си таков лик

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Свака им част на соросоидиве,како само наоѓаат вакви дебилни ликови.
Па типот од се што кажува толку е лошо што помислувам леле зарем толку се глупи тие што граделе или ај бе не се така црно како што вика онЗа што конкретно се надеваш дека не е во право?
Не знам дали некој може да ограничува колку се глупи.Па типот од се што кажува толку е лошо што помислувам леле зарем толку се глупи тие што граделе или ај бе не се така црно како што вика он
-Искрено не знаев дека фасадите се толку имитација
-лажна бронза
-столб што виси
http://daily.mk/skopje/plazhata-kameni-most-kompletno-zapushtena-nejzino-mesto-nikne
Виа @RickyLFC9 од ДК.
Како некое мало разгалено детенце кога ќе му здосади играчка ја фрла и одма бара нова поскапа.
Утре кога ќе им здосади и Панорамското и него ќе го снајде судбината на плажата, важно кретени и тогаш и сега ќе наоѓаат оправдување во „важно се гради“, „битен проект за туризмот“ и останати папагалски фрази. Истата судбина ќе ја имаат и сите палми, вртелешки, пола споменици и останати непотребни глупости за кои безброј милиони се фрлени.
А кога ќе ми текне со каква помпа беа најавувани плаживе, мислиш народ ќе се тепа за место да фане.
Реквизитниот објект „Панорамско тркало" ќе има дијаметар од 57 метри и ќе се извиши 73 метри од брегот на реката. Тркалото ќе има 30 кабини во форма на гондоли со носивост од 750 килограми, со капацитет за 300 луѓе. Во рамки на пристапниот мост ќе има сувенирница, ресторан и кафетерија.
Истава судбина е и со првата „плажа“ која ти доаѓа ако одиш по кејот, правец Влае - Жабар. Припјатhttp://daily.mk/skopje/plazhata-kameni-most-kompletno-zapushtena-nejzino-mesto-nikne
Виа @RickyLFC9 од ДК.
Како некое мало разгалено детенце кога ќе му здосади играчка ја фрла и одма бара нова поскапа.
Утре кога ќе им здосади и Панорамското и него ќе го снајде судбината на плажата, важно кретени и тогаш и сега ќе наоѓаат оправдување во „важно се гради“, „битен проект за туризмот“ и останати папагалски фрази. Истата судбина ќе ја имаат и сите палми, вртелешки, пола споменици и останати непотребни глупости за кои безброј милиони се фрлени.
А кога ќе ми текне со каква помпа беа најавувани плаживе, мислиш народ ќе се тепа за место да фане.
already happeningSite tie spomenici i gradbi ke ja imaat istata sudbina kako i dvete plazi.Posle nekoe vreme nema moze da se pere pari preku niv i ke opadnat i ke se zapustat.