W
Werther
Гостин
Пуно ќе беше најголем подджувач на проектот Скопје 2014, ако наместо Гоце, Питу, Музеј на ВМРО, имаше Скендер Бегови и Музеи на УЧК.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
.
И кога СТЕ веќе толку во право, што не работите во нормално работно време, него додека хара Бетмен по крововите.....
Ако на скопјани стварно им е по кеиф ова срање, ќе работевте без препреки и во тек на работно време, а не да реметите пензионери и мали деца.....ретардирани едни, немате усул колку го посравте градов, ни мајка родена не ве сака више.......
Неписмен, арогантен и не одговара на конкретна тема и прашања - Грујо......пардон Цитро....Очигледно си пробил на мозок,може и на маса и намали мрсно деновиве изгор топло е за твое добро и лековите пиј си ги на време.Слушај,ја никаква врска немам со партијава на власт ни па сакам да имам,сум за делови од овој т.н проект и сметам дека му е потребен на градов. Запамти уште еднаш читај полека - ЈА НЕ СУМ министер ни па некој кадар од влада,него сум моментално невработен со завршен факултет. А ти пошто толку многу се џапаш ја за тебе можам да ти кажам дека си му дудлач на Грчев,му го дудлаш секое утро под сликата на Тито. Пошто си ограничен и почињаш да напињаш и навредуваш,мора и ја со твои камења да те гаѓам.
Значи сета борба и малтретирање на жителите на центар беше џабе. Но јасно е, каде може еден градоначалник на една општина да се бори со машинерија која ја движат миљарди евра народни пари ( и неколку миљарди од странски сумњиви фондови)
Албанците ќе имаат можност и законски и секако на плоштад Скендербег да постават буквално се, не ја гледам разликата.
Пуно ќе беше најголем подджувач на проектот Скопје 2014, ако наместо Гоце, Питу, Музеј на ВМРО, имаше Скендер Бегови и Музеи на УЧК.
Мислам дека во тој поглед, авторот на видеово ја промашил поентата - не се работи за незнаење, туку за најмизерна форма на патриотизам.Да де.. Работава еве ги го Александар за македончето кое необразувано многу знае колку краци има Вергината, или пак како се вика споменикот... Се е плукни залепи...
Ако се фрлаат пари направи го барем оригинал како што треба да му ебам мајката па 10 мочани милиони за што се фрлени за да прска вода...![]()
Што му е на Коце коцка со коцкиве, добро нели ја тргнаа коцката, ги ставија плочкине, сега пак ќе ја враќаме?
Што е со фонтана до фонтана, кога на 500 метри после камени има уште една фонтана?
Добро мислат ли дека на народот ми треба нешто повеќе од фонтани,споменици и баркни згради?