Скопјанки - спремајте бикини!

• Креатор на темата Креатор на темата Македонец
  • Време на започнување Време на започнување

Плажа на Вардар?

• Вкупно гласачи
    186
И што се разбравте?
Кога е работното време на плажата оти сакам да дојдам во Скопје надоцна до 2014та оти сите ми имаат раскажувано дека тој Коце бил многу интелигентен и креативен кмет, градот го направил подобар од Цариград и станал второто око на светот.
За да си планирам кога е отворена плажата да дојдам, и дали работи и во недела?

И што се разбравте?
Кога е работното време на плажата оти сакам да дојдам во Скопје надоцна до 2014та оти сите ми имаат раскажувано дека тој Коце бил многу интелигентен и креативен кмет, градот го направил подобар од Цариград и станал второто око на светот.
За да си планирам кога е отворена плажата да дојдам, и дали работи и во недела?

И јас слично планирам...само најдобро ќе биде да носиме сулфурна киселина за да се намачкаме пред да влезиме во вода, за да не не нагризе водата и околишот :)

море да донеси градоначалникот уште неколку пристојни девојки да го презентираат проектот ин лајв ќе се испотепате таму....не се прајте многу наивни.............

незнам кој е наивен во случајов

И јас слично планирам...само најдобро ќе биде да носиме сулфурна киселина за да се намачкаме пред да влезиме во вода, за да не не нагризе водата и околишот :)

Ти да влегуваш во вода. Јас не влегувам во води со ајкули киборзи (ајкула + школка од стар автомобил, апарати за бела техника итн.).
Ќе си седам на плажата и ќе сликам. Сега дали графика или ал фреско ќе видам (како ќе ме инспирираат посетителите на плажата).

Слушам ќе немало бањање, плажата само за сончање ќе била.

Ок бе ако ги рачунаш ѓупците, и тие на водици шо се џиткаат по крстот.

Градска плажа Какакабана:

6B53255BB9737F4295FB8B27D2EEC71A.jpg

D52194E18A0EE94D9BF36E6A348F1B72.jpg

C85E1BFC2AA5E04DB5DDFDD2B05CFECF.jpg

Па и базените имаат доводни цевки де. Не може се од Вруток да чекаме. Вака ќе има поголема циркулација на водата, почиста ќе биде. За тоа се тие наменети, ама се користат за друго затоа што плажата тек сега ќе се гради. :pos:

Таму се криеја Отпишаните Тихи, Пајо, Прле.

Вака ќе има поголема циркулација на водата, почиста ќе биде.
Доволно е као апаурин. Седни близу некоја дупка...жубори, смирува жиФци...само ако ти е затнат нос, инаку јок :)

Тој што ќе влезе да се капи во Вардар,ќе излези како Achmed the dead terrorist.

Охохохо плажава може гомна да јаде , каква плажа видов денес у парк , едно стотина цигани у езерото у парк рипаат оад мостови пливаат ГњУРАТ се сончаат со мотори вртат кругови , шема ! :)

Пошо плажа без капење не бидува сигурен сум дека ке се капаат одредени индивидуалци, а само на неколку метри од таа плажа има одводни цевки би рекол дека се симнуваме на нивото на Замбија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom