Скопјанки - спремајте бикини!

• Креатор на темата Креатор на темата Македонец
  • Време на започнување Време на започнување

Плажа на Вардар?

• Вкупно гласачи
    186
На пазар3 пред некое време се продаваше подморница. Сакате да собереме пари и да ja купиме? Да ја вртиме шемата, фраери ќе бидеме како оние со БМВ на Ленинова :drk:

Да беше подречница, да размислевме, а подморница...дали ќе може да ја регистрираме, немој бугарски таблици да бараат :)

Јас сум од заостанатите па не сфатив, изгледа затоа и не можам уште да го разберам проектов :)

--- надополнето ---

Да беше подречница, да размислевме, а подморница...дали ќе може да ја регистрираме, немој бугарски таблици да бараат :)

И така пола македонија со бугарски пасоши се, ќе има кој да ја регистрира :)

Ај жени доста е,умрев од смеа.
Таман и избраниов ми остави порака,па да ви ја пренесам за добра ноќ : ВМРО-ДПМНЕ до смрт!

Патем утре ливада ќе си правам дома,само овца ми фали :pos:

sheep.jpg

Таман и избраниов ми остави порака,па да ви ја пренесам за добра ноќ : ВМРО-ДПМНЕ до смрт!

Мееееее! Тукааа суммм! :) :smir:

Зарем малце ти се 2.000.000 овци во Македонија? Да си бираш по раса,пол,националност,верска и партиска припадност :)

Ајде сега сите на спиење, утре не чека пеколен ден од 39 степени!

Фала ти златен,за ова имаш патување низ Европа од мене.(за избраниот се однесува)
Добра ноќ на сите :)

Ке прави некој со мене замок од песокот?

примате на плажата и од други градови?:smir: поздрав за идејата, поглупа здравје!:toe:

Уште ли дробите за плажава :) Она само што не е готова,вие уште сеири мавате..Иначе да не знаете кај да испечатам флаери,да поделам на пар луѓе, за свечено отварање..на Леандра,Македонка,Џену,Новинарка :) ..За нив резеервирав VIP лежалки прва класа ,одма до Вардар, масажа и лосионче им следуе гратис..части фирма :wink: Мислам дека после третманот,стални муштерики ќе придобиеме на плажата,е сега,глејте само купачите да ви се ускладени по нијанса,строго дводелни,по можност тангици,да прикажеме дека и ние имаме квалитет атрибути,со кои може да се гордееме :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom