TpH_Bo_OkO
Трноризец
Ги збирал на смотра де...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ги збирал на смотра де...
и јас се згрозив кога ги прочитав коментариве,Наредниот што ќе се заебава на темава ќе плати за цела кафана.
Јас не можам да ве разберам... и на сериозна тема (побогу, некој у зграда низ влезови пукал саат ипол) можете да најдете заебанција?
Девојче, јас секој ден ( ноќ ) сум сведок на вакви дивеења, кај мене во мало во радиус од 500 метра има толку многу оружје што може комотно да се снадби цела полициска станица. Ете додека го пишувам ова слушнав еден краток И?и јас се згрозив кога ги прочитав коментариве,
е ајде да ве видам да бевте на местото од станарите па после така да се зафркавате.
Може траума да им остане тоа.
За среќа се завршило добро, ама стварно не е за филмање случајов:nenene:
Ова те тера да се подзамислиш за твојата безбедност... Низ градот полицијата за да стигне на лице место и треба час ипол.
Не ми се верува. Дошла полиција ама не успеала да го пронајде. Ко со лижавче да се шетал па не биле превземани дополнителни активности за пронаоѓање.
Лузери МВР ..дома бил забеганиов цело време послем прошетката во школото
Лузери а ??
Што не отиде ти да го разоружаш типот штом они биле лузери??
Срамота да се плука толку по полицијата не дека се совршени ама неможеш да кажеш дека се лузери..
Па они ли се полиција или ја ???? шо сакаше да кажеш со ова ???
Тоа им е РАБОТА ... Нека ми дадат и мене оружје тогаш.. НЕ ОДАТ СО ГОЛИ РАЦЕ у акција ..
ЛУЗЕРИ СЕ ..Дома седел 6 часа откако е пријавен дека се шета со пушка ..неможеле нешто да превземат ..или мислеле дека некој се заебава
Лузери МВР ..дома бил забеганиов цело време послем прошетката во школото
А сакаш да кажеш дека знаеле точно кој е тој и кај седи и не превземале ништо??
Или одпосле се установило дека кога они дошле да пребараат у околина он си седел дома,ама незнаеле кој е??
Незнам јас ,затоа прашувам..ај ти ако знаеш објасни ми.
Девојче, јас секој ден ( ноќ ) сум сведок на вакви дивеења, кај мене во мало во радиус од 500 метра има толку многу оружје што може комотно да се снадби цела полициска станица. Ете додека го пишувам ова слушнав еден краток И?
Не шири дезинформации демек дома бил типов сега испадна.. не прајте ваши филмови.