Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
aj nekoj ako moze da mi ja raskaze serijata so kratki zborovi, i krajot normalno
aj nekoj ako moze da mi ja raskaze serijata so kratki zborovi, i krajot normalno
sto e fintata?Тролаш или пијан си...трето нема.
mnogu pati sum sakal da znam za sto se raboti ama nejkam da ja gledam, eve ja teram devojka mi da ja gleda samo za da mi ja raskaze, ama sakam onaka da ja znam prikaznata kratkoЌе ти го смени животот.
znace ne baram onaka samo da ja znam, sum cital deka e dobra i znam za kakva seria se pravi muabet, ne znam sto se desava no mozam da predviduvam deka e razlicna od drugite i zatoa sakav da znam za sto se raboti a ne mi se gledaat vakvi serii, no samo zatoa sto mi lici na ekstrem dobra.Нема на кратко, серијава или се гледа или не, да ти ја раскаже некој SFU е НЕВОЗМОЖНО, и навреда за маестралан серија како SFU.
Све што не си очекувал ќе видиш, без клише моменти и холивуд булшит, а богами ќе се видиш и себе, ти гарантирам.
znace ne baram onaka samo da ja znam, sum cital deka e dobra i znam za kakva seria se pravi muabet, ne znam sto se desava no mozam da predviduvam deka e razlicna od drugite i zatoa sakav da znam za sto se raboti a ne mi se gledaat vakvi serii, no samo zatoa sto mi lici na ekstrem dobra.

sega se mi e jasno, fala.На крајот Нејт ќе го киднапираат вонземјани а семејството ќе се зачлени во сектата Хевн`с Гејт за да им помогнат да го вратат назад.
sega se mi e jasno, fala.
sega se mi e jasno, fala.

Крајот се хајпа зашто е многу добро направен заедно со музиката во позадина, зашто се поврзуваш со ликовите низ цела серија и на крај многу емоции те пукаат кога ќе видиш сите (еден по еден) како и кога умираат, како го прошле животот...