Six Feet Under

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
aj nekoj ako moze da mi ja raskaze serijata so kratki zborovi, i krajot normalno

Нема на кратко, серијава или се гледа или не, да ти ја раскаже некој SFU е НЕВОЗМОЖНО, и навреда за маестралан серија како SFU.

Све што не си очекувал ќе видиш, без клише моменти и холивуд булшит, а богами ќе се видиш и себе, ти гарантирам.

Нема на кратко, серијава или се гледа или не, да ти ја раскаже некој SFU е НЕВОЗМОЖНО, и навреда за маестралан серија како SFU.

Све што не си очекувал ќе видиш, без клише моменти и холивуд булшит, а богами ќе се видиш и себе, ти гарантирам.
znace ne baram onaka samo da ja znam, sum cital deka e dobra i znam za kakva seria se pravi muabet, ne znam sto se desava no mozam da predviduvam deka e razlicna od drugite i zatoa sakav da znam za sto se raboti a ne mi se gledaat vakvi serii, no samo zatoa sto mi lici na ekstrem dobra.

znace ne baram onaka samo da ja znam, sum cital deka e dobra i znam za kakva seria se pravi muabet, ne znam sto se desava no mozam da predviduvam deka e razlicna od drugite i zatoa sakav da znam za sto se raboti a ne mi se gledaat vakvi serii, no samo zatoa sto mi lici na ekstrem dobra.

lol, незнам зошто воопшто пробав :D

aj nekoj ako moze da mi ja raskaze serijata so kratki zborovi, i krajot normalno

На крајот Нејт ќе го киднапираат вонземјани а семејството ќе се зачлени во сектата Хевн`с Гејт за да им помогнат да го вратат назад.

sega se mi e jasno, fala.

Нема зошто повели и друг пат. Иначе сега треба да прават продолженија кои ќе се викаат Six Feet Above - Нејт се враќа дома...

Наместо да му објасните и да ја гледа серијава, вие правите да ја замрази :D

Leut

Семејството има funeral home (погребен дом?) и таму работат скоро сите.
Серијата нема многу врска со водење на погребен дом, затоа те викаат пијан овие :D

Значи живеат во место каде што секој ден има тага, плач, смрт. Ова нема никаков позитивен ефект ни на младите ни на старите. Семејството и луѓето се исполнети со проблеми, има fucked up дешавки. Серијата обработува теми за животот, смрт, љубов, семејство, брак, врски, социјален живот...
На крајот умираат сите :D Крајот се хајпа зашто е многу добро направен заедно со музиката во позадина, зашто се поврзуваш со ликовите низ цела серија и на крај многу емоции те пукаат кога ќе видиш сите (еден по еден) како и кога умираат, како го прошле животот...
Многу добри цитати, дијалози, интересни споредни ликови, на моменти смешна, на моменти те тера да плачеш

Ваљда добро ја продадов :D

Дечки, мирни. :)

Eве, јa oчекуваме @Меган (skrateno Meg) за нејзиното патување со серијата, така да свежа крв секогаш ќе има. Да се заебаваме во теми кои не ни се толку мили.
Дури Плах е сериозен. That's gotta count for something, amiright?

Кога веќе почнавме со носталгија..

Сценава, заедно со таа кога ја закопува Лиса и крајот најдобри ми беа. Знам, тешко е да се одбере омилена од толку многу добри

музикава..ауу
симболикава шо и првооделенци ќе ја сфатат, мх мх =)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom